← Zoom out

Xiaomi Redmi 9AT – să fie acesta cel mai bun smartphone la preț foarte mic?

Echipa Zoom in Devices, Trending
23 Aug 2021  |  3 min
Xiaomi Redmi 9AT – să fie acesta cel mai bun smartphone la preț foarte mic?Xiaomi Redmi 9AT – să fie acesta cel mai bun smartphone la preț foarte mic?
Foto: Xiaomi
Let others know:

Join the conversation:
0

Greu de găsit un telefon bun la un preț sub 110 euro. „Greu, dar nu imposibil”, probabil, acesta ar fi mesajul lui Xiaomi Redmi 9AT – un smartphone entry-level Redmi 9, lansat în septembrie 2020 și care vine cu dotări decente, la un preț excelent.

Xiaomi Redmi 9AT –  specificații tehnice 

Fiind un telefon entry-level, cu buget redus, nu putem avea așteptări colosale de la el. Însă, ne putem dori câteva specificații tehnice decente și care să își facă treaba, indiferent dacă vrem să urmărim un clip de net, să postăm ceva pe Facebook, să facem un video call sau să sunăm un prieten.

Design – Xiaomi Redmi 9AT

xiaomi redmi 9AT review

Fiind o completare a seriei Xiaomi Redmi 9, despre care Costin Giurgea a vorbit într-un review chiar aici: Xiaomi Redmi 9: un telefon corect, la un preț foarte mic, designul lui Xiaomi Redmi 9AT poartă caracteristicile seriei 9. Se poate observa că marginile carcasei din plastic sunt frumos rotunjite, iar suprafața texturată, Unibody 3D, din spatele telefonului conferă aderență în mână și nu păstrează amprentele. Camera de selfie este poziționată discret, în partea de sus, într-un decupaj în formă de lacrimă.

Telefonul cântărește 194 de grame, ceea ce este suficient cât să simți că ții în mână un smartphone accesibil. Ca dimensiuni, modelul 9AT se încadrează în limitele: 164.9 x 77 x 9 mm. În shop-ul Vodafone poți găsi smartphone-ul disponibil în trei culori atractive – gri, albastru și verde.

 Vezi oferta pentru Xiaomi Redmi 9AT 

Display – Xiaomi Redmi 9AT

Display-ul lui Redmi 9AT este un IPS LCD, HD+, Dot Drop Display, cu 400 nits luminozitate, 6.53 inchi dimensiune și 720 x 1600 px rezoluție. Specificațiile display-ului sunt satisfăcătoare pentru gama lui de preț. Raportul ecran-corp al telefonului Xiaomi este de aproape 80%, ceea ce nu este deloc rău pentru un smartphone cu buget redus.

Camera foto-video

La capitolul sistem de camere, Redmi 9AT vine cu dotări modeste. Mai exact, o singură lentilă wide, de 13 MP, cu f/2.2, 28 mm ceea ce poate fi suficient, mai ales dacă nu ții neapărat să ai tot spatele telefonului „accesorizat” cu numeroase camere. Una convenabilă poate fi destul. În plus, ai și tehnologia AI încorporată, care te ajută să faci fotografii mai bune, clare, stabile. Camera de selfie este de 5MP și vine cu funcțiile Beautify Selfie, pentru imagini reușite și Palm Shutter, cel mai smart temporizator, ideal pentru pozele cu prietenii.

Baterie – Xiaomi Redmi 9AT

Autonomia este un punct forte al lui Redmi 9AT. Smartphone-ul vine echipat cu o baterie de 5000mAh, cu un charging de 10W și cu până la 1000 de cicluri, pentru 2,5 ani de viață. Astfel, Redmi 9AT îți oferă timp și energie pentru toate. Potrivit celor de la Xiaomi, o încărcare rezistă până la 168 de ore de muzică, 38 de ore de apeluri, 19 ore de vizionat filme și seriale și 14 ore de jocuri video.

Performanță – Xiaomi Redmi 9AT

Sub capota lui Redmi 9AT găsim un procesor destul de performant pentru așteptările pe care le-am putea avea de la un telefon de buget. Procesorul MediaTek Helio G25 oferă garanția că pe smartphone-ul Redmi 9AT poți rula, fără întreruperi atât filme, clipuri, seriale, cât și jocuri mai simple. Ai tehnologia octa-core cu până la 2.0GHz la dispoziție, dar și sistemul HyperEngine, pentru ca sesiunile tale de gaming să fie întotdeauna o experiență ireproșabilă. La capitolul memorie, în shop-ul Vodafone poți găsi Redmi 9AT cu memorie RAM de 2GB, și memorie internă de 32 GB.

Descoperă oferta pentru Xiaomi Redmi 9AT

xiaomi redmi 9AT review

Xiaomi Redmi 9AT – este cel mai bun telefon pentru tine dacă:

Pe scurt, pentru cât costă, Xiaomi Redmi 9AT este un telefon cu design echilibrat, cu dotări decente și  nu dă senzația de smartphone ieftin, nici când îl ții în mână, nici când îl folosești. Așa că, Xiaomi Redmi 9AT este cel mai bun telefon pentru tine dacă:

  • Îți dorești un telefon simplu, în care să investești cel mult 550 RON;
  • Nu ai așteptări foarte mari de la sistemul de camere. O cameră de selfie și un wide de 13 MP, cu f/2.2, plus AI încorporat îți sunt suficiente pentru a imortaliza momentele esențiale din viața ta;
  • Îți dorești un telefon cu baterie rezistentă. Având autonimie de 5000mAh, Xiaomi Redmi 9AT te ține mai mult de o zi la o utilizare normală;
  • Cauți un smartphone care să îndeplinească task-urile tale zilnice. De la navigarea pe internet, sesiuni foto, trimis mesaje, până la jocuri simple și antrenante.

Xiaomi Redmi 9 AT oferă funcții excelente care îți permit să te bucuri de performanțele tehnologiei: un ecran Full HD + de 6,53 inci , procesor Helio G25 Octa-Core, o cameră de 13MP și baterie de 5000mAh.

 Descoperă oferta pentru Xiaomi Redmi 9AT 


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>