← Zoom out

Xiaomi Mi10 T Lite – primul smartphone 5G la preț accesibil

Xiaomi Mi10 T Lite este unul dintre cele mai accesibile telefoane cu 5G, având un design premium, o baterie mare și un display cu high refresh rate, toate la un preț extrem de atractiv. În plus, în perioada 8-21 decembrie 2020, la Vodafone primești un cadou pentru fiecare Xiaomi Mi10 T Lite 5G comandat: o pereche de căști Mi True Wireless 2S.

Echipa Zoom in Devices, Lansări
14 Dec 2020  |  2 min
Let others know:

Join the conversation:
0

Xiaomi Mi10 T Lite este cel mai accesibil model din gama Mi10 T, lansată de Xiaomi la sfârșitul lunii septembrie, și este un telefon cu raport calitate/preț corect, mai ales dacă luăm în considerare faptul că dispune de tehnologia 5G, are igh refresh rate pe un display de 6.67 inci și o baterie de 4.820 mAh, cu încărcare rapidă la 33W.

xiaomi-mi10tlite-campanie (1)

Xiaomi Mi10 T Lite – Design & display

Noul Xiaomi Mi10 T Lite este un telefon de buget, însă acest lucru nu înseamnă că Xiaomi a făcut compromisuri când vine vorba de calitatea acestui smartphone. Spatele telefonului este Gorilla Glass, nu din plastic, așa cum se întâmplă adeseori pe telefoanele accesibile, ceea ce îi dă un aspect premium. Lateralele acestui telefon sunt, în schimb, din plastic, dar nu afectează la nivel vizual design-ul.

Display-ul lui Xiaomi Mi10 T Lite este un LCD de 6.67 inci, cu rezoluție 2400 x 1080p și high refresh rate de 120 Hz, ceea ce înseamnă că experiența de gaming și scrolling sau multitasking în aplicații este mult mai fluidă.

Culoarea, contrastul și luminozitatea sunt și ele bune pentru un telefon la un preț atât de mic și cu un ecran LCD. Chiar și așa, în lumina soarelui, nu vei avea probleme să vezi bine ce se afișază pe display, dacă ridici nivelul luminozității ecranului.

Telefonul nu este cel mai subțire, are 9 mm grosime, însă având în vedere că avem în spate o baterie mare, de 4.820 mAh, care să susțină performanța ecranului cu rată mare de refresh, acesta este un compromis pe care nu te deranjează să-l faci.

Iar dacă rămâi fără baterie, poți folosi fast chargerul de 33W pentru a-l încărca de la 0 la 63% în doar 30 de minute.

Xiaomi Mi10 T Lite – camere foto/video & performanțe

Xiaomi Mi10 T Lite are o cameră principală de 64 MP, o cameră ultra-wide de 8 MP, cameră macro de 2 MP și un senzor de profunzime de 2 MP. Camera frontală are 16 MP și este integrată în display printr-un decupaj fin, care nu deranjează în utilizarea telefonului.

Pentru a aduce tehnologia 5G pe acest smartphone, Xiaomi este primul producător care folosește procesorul Qualcomm Snapdragon 750G pe acest Xiaomi Mi10 T Lite 5G.

Xiaomi Mi10 T Lite este un telefon cu un raport calitate/preț excelent, care aduce tehnologia 5G, rata mare de refresh pe display, design premium, procesor performant și baterie durabilă la un preț greu de rivalizat.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>