← Zoom out

Vodafone vine cu oferte tentante de Black Friday!

Ovvy in Black Friday la Vodafone, Featured
11 Nov 2021  |  1 min
Vodafone vine cu oferte tentante de Black Friday!Vodafone vine cu oferte tentante de Black Friday!
Sursa: Pixabay
Let others know:

Join the conversation:
0

Salutare, a venit din nou acea perioadă a anului, raiul cumpărăturilor online, și anume Black Friday. Mai jos am făcut un mic rezumat, cu cele mai bune oferte pe care le-am găsit în această promoție:

O să încep bineînțeles cu câteva reduceri demne de Black Friday:

  • Discount 44% la Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, un telefon care odată cu trecerea la Chipset-ul Snapdragon 778G 5G, depășește performanțele grafice ale unui telefon midrange și face din acest telefon un device foarte bun pentru mobile gaming. Reducerea este valabilă pentru cei care își portează abonamentul la Vodafone.
  • Discount 37% la Xiaomi Redmi Note 10S 128GB un telefon low budget pentru pasionații de jocuri pe care îl puteți achiziționa acum la un preț și mai bun. Reducerea este valabilă pentru clienții noi Vodafone.
  • Discount 54% la Huawei Nova 8i un telefon mid-budget cu un Chipset Snapdragon 662 și un display IPS LCD de 6.67″ + o cameră foto extrem de capabilă pentru acest price range. Discount-ul este valabil la portarea abonamentului dintr-o altă rețea la Vodafone.
nova8i
  • Discount 48,8% la Xiaomi 11T Pro, unul dintre cele mai bune telefoane mid-range pe care le poți cumpăra, reducere valabilă tot pentru portarea abonamentului dintr-o altă rețea la Vodafone.

Fii cu ochii și pe pachetul Samsung Galaxy S21+ 5G 256GB cu Samsung Buds Plus. S21+ este unul dintre telefoanele mele preferate de pe piață, un telefon cu o cameră foto foarte bună și cu specificații tehnice excelente pentru mobile gaming. Pachetul va veni cu o reducere de 28,1% la abonamentul Vodafone RED22 la 20 euro.

Toate aceste oferte sunt deja disponibile în shop-ul Vodafone

De asemenea pentru achiziția, portarea sau migrarea la un abonament nou Vodafone, de Black Friday ai ocazia să primești super tehnologie la doar 5 euro. Despre ce device-uri este vorba exact?

  • Samsung Galaxy A41 64GB;
  • Samsung Galaxy A03s 32GB;
  • Oppo A54 5G 64GB2;
  • Aspirator Mi Robot Vacuum-Mop Essential (SKV4136GL).

Spor la shopping vă doresc :).


Ovvy
Sunt Ovidiu Pătrașcu, iar cele două mari pasiuni ale mele, fotbalul și tehnologia, m-au făcut campion mondial și european la FIFA. Sunt creator de conținut pe YouTube, unde îmi împart toate secretele din FIFA cu voi.


>