← Zoom out

Trucuri utile pe care trebuie să le știi când faci cumpărături cu smartphone-ul

Când nu ai timp sau posibilitatea să iei magazinele la rând, smartphone-ul poate fi „mall-ul” din buzunarul tău.

Echipa Zoom in Lansări
26 Jan 2021  |  2 min
Trucuri utile pe care trebuie să le știi când faci cumpărături cu smartphone-ulTrucuri utile pe care trebuie să le știi când faci cumpărături cu smartphone-ul
Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
1

Telefonul mobil a devenit în ultimii ani o unealtă extrem de utilă pentru cumpărăturile online. Spre exemplu, în 2019, consumatorii din Statele Unite ale Americii au folosit în proporție de 56% telefonul mobil pentru a-și face toate cumpărăturile online, conform unui studiu publicat de MobileMarketer.

Articolele vestimentare, produsele pentru casă, alimentele și cărțile sunt cel mai des achiziționate produse cu ajutorul smartphone-ului.

Însă, utilizarea unui smartphone pentru cumpărături are două aspecte importante. În primul rând, siguranța serviciilor pe care le folosești, iar în al doilea rând, oportunitatea de a găsi prețuri mult mai avantajoase atunci când cumperi online, spre deosebire de ce ai putea vedea în magazin.

Iată la ce ar trebui să acorzi atenție atunci când faci cumpărături cu telefonul:

Cumpără doar prin intermediul aplicațiilor de încredere

Siguranța datelor tale este foarte importantă, de aceea este esențial să ai grijă ce platforme folosești ca să faci cumpărăturile online. Verifică sursa, dar și review-urile aplicațiilor pe care vrei să le utilizezi. În acest fel, vei elimina orice risc privind siguranța datelor tale personale.

Profită de vouchere și de programe de fidelitate

Unul dintre avantajele utiliării unui smartphone pentru cumpărături este posibilitatea de a beneficia mult mai des de oferte speciale. Spre exemplu, clienții Vodafone pot regăsi în aplicația My Vodafone un nou marketplace care oferă reduceri și vouchere extrem de atractive. Electronice, haine, încălțăminte, home & deco, articole sportive, jucării și multe alte produse și servicii pot fi achiziționate la un preț mult mai avantajos cu ajutorul vouchere-lor care se pot rezerva din marketplace-ul aplicației My Vodafone.

oferta lunii My Vodafone discount

Aici, vei regăsi branduri apreciate, precum 7Card, AV Store, Bestkids, Bitdefender, Deichmann, Domino’s Pizza, Glovo, Cărturești, Intersport, Under Armour, Editura ART, Jerry’s Pizza, Lego, Logiscool, Salomon, Vivre și alții.

Fă-ți un cont pentru oferte personalizate

O altă cale prin care poți descoperi mai ușor ofertele personalizate, atunci când folosești un smartphone, este să îți faci cont în aplicațiile preferate. Dincolo de avantajul de a beneficia de oferte dedicate, poți primi notificări atunci când produsele pe care le-ai vizualizat mai des sau pe care le-ai salvat într-un wish list sunt la preț redus.

Folosește carduri virtuale

Pentru un plus de siguranță în ceea ce privește datele tale personale, mai ales atunci când alegi să faci cumpărături pentru prima dată de pe site-uri sau prin intermediul unor aplicații pe care nu le-ai mai accesat, poți apela la o soluție destul de simplă: cardurile virtuale pentru cumpărături.

Acestea se pot activa doar pentru o singură plată, iar apoi se șterg definitiv. Folosind un astfel de card virtual, chiar și în cazul în care există suspiciunea unor fraude, contul tău principal va fi protejat.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


  • >