← Zoom out

Topul reducerilor din noul marketplace al aplicației My Vodafone

De la începutul acestui an, dacă ești client Vodafone de abonament sau cartelă, aplicația My Vodafone îți oferă posibilitatea de a face cumpărături online și offline la prețuri mult mai avantajoase.

Echipa Zoom in Lansări
25 Jan 2021  |  2 min
Let others know:

Join the conversation:
0
oferta lunii My Vodafone discount

Periodic, prin intermediul noului marketplace din My Vodafone vei putea beneficia de vouchere cu discount-uri speciale pentru mii de produse pe care le vei găsi la zeci de parteneri, reprezentanți ai celor mai frecventate magazine.

Fie că ești interesat de articole sportive, de un upgrade al electronicelor tale, fie că îți dorești să aduci un aer nou locuinței cu ajutorul produselor pentru casă sau pur și simplu ți-e poftă de o pizza, prin aplicația My Vodafone poți avea acces la un preț mult mai avantajos pentru toate acestea și mulți alți comercianți.

Reduceri la produse electronice

Noul marketplace din aplicație îți oferă reduceri care, odată ce au fost rezervate în My Vodafone, pot fi folosite pe baza unui cod pe site-urile sau în magazinele partenerilor Vodafone pentru a cumpăra la prețuri avantajoase la produsele electronice pe care ți le dorești.

Astfel, te poți bucura de discount-uri la produsele de la AV Store și, pentru că este la fel de important să ne protejăm noile device-uri, ai discount de până la 70% și la produsele Bitdefender.

Pune-te în mișcare cu ofertele din gama Sport

În 2020, cele mai multe activități sportive s-au mutat acasă. Cei care sunt obișnuiți să facă zilnic mișcare au găsit metode creative de a-și păstra un stil de viață sănătos chiar în propria locuință.

Acum, prin noul marketplace, dacă te numeri printre cei care vor să rămână în formă, poți beneficia și de reduceri importante la servicii fitness, dar și la echipamente.

Poți beneficia din confortul casei tale de antrenamente, dansuri, sfaturi alimentare de la nutriționiști și nu numai, prin abonamentul 7Card@Home, cu o reducere de 50%.

Iar dacă ești fan al sporturilor de iarnă, ai 15% discount la produsele Salomon și 20% la produsele cu preț întreg de la Intersport, astfel încât să te simți cât mai confortabil pe pârtie, în noul tău echipament sportiv.

Reducerile cu care îi faci fericiți pe cei mici

Jocurile și jucăriile sunt modalitatea prin care copiii descoperă lumea înconjurătoare și pot învăța să-și dezvolte noi abilități. De aceea, îți oferim discount de 25% pentru o listă specială de produse și 15% pentru toate celelalte articole din magazinul BestKids.

În plus, dacă ești fan LEGO, cu voucher-ul din marketplace beneficiezi de 20% reducere pentru toate produsele cu preț întreg din magazinele certificate sau online, prin brickdepot.ro.

Iar dacă cel mic este pasionat de calculator și smartphone, poți lua în considerare să-l înscrii la unul dintre cursurile de programare de la Logiscool, mai ales că beneficiezi de un discount de 15% pentru 3 module online.

Răsfață-te cu o pizza delicioasă

Dacă ți-e poftă de o pizza fierbinte, ai discount de 15% la comenzile de la Domino’s Pizza sau 25% discount la comenzile de cel puțin 75 de lei de la Jerry’s Pizza. Astfel, serile cu maratoane de filme sau seriale vor căpăta o aromă specială.

Oferte la produse pentru casă

Dacă pe lista ta de rezoluții pentru noul an se află și planurile pentru reamenajarea locuinței, o poți face economisind.

În marketplace-ul din aplicația My Vodafone vei avea acces la un extra discount de 10% la produsele vândute și livrate de Vivre.ro.

Vrei mai mult?

Descarcă acum aplicația My Vodafone, alege reducerea pe care ți-o dorești și bucură-te de economii la cumpărături alături de partenerii din marketplace.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>