← Zoom out

Topul celor mai populare conturi de TikTok, pe care merită să le urmărești

Considerată cea mai dinamică rețea video, TikTok vine cu mega-varietate în conținutul său.

Echipa Zoom in Cartela Vodafone
9 Jun 2021  |  4 min
Topul celor mai populare conturi de TikTok, pe care merită să le urmăreștiTopul celor mai populare conturi de TikTok, pe care merită să le urmărești
Sursa foto: Pixabay
Let others know:

Join the conversation:
0

Pe TikTok găsești orice. De la rețete de gătit, inspirații pentru fotografi sau make-up artiști, până la farse, glume și faze spontane.

Tocmai din acest motiv, la cartela Vodafone am inclus un nou beneficiu. După ce am oferit gratuitate pentru folosirea WhatsApp, Facebook și Instagram, ne-am gândit că merită să trecem pe listă și platforma TikTok. Folosind Cartela Vodafone cu TikTok gratuit poți crea sau viziona câte video-uri vrei, fără ca traficul tău să fie contorizat.

Ai Oferta 6€ cu doar 4€ credit în prima lună dacă îți comanzi online Cartela Vodafone în iunie! Include TikTok nelimitat, 60.000 MB internet, minute și SMS-uri nelimitate în rețea, 2000 minute și SMS-uri în orice rețea națională, din care 300 minute internaționale.

conturi-tiktok-merita-urmarite

Conturi de TikTok din România care merită urmărite

Dacă intri des pe TikTok și vrei să urmărești niște conturi cu un conținut de calitate, din care ai ce învăța, iată câteva sugestii recomandate de mii de followers:

@cristianflorearo

Pasionat de web design, gadget-uri, social media, strategii de social media și tot ce înseamnă tehnologie, Cristian Florea te învață o serie de tips & tricks utile pe smartphone-ul tău. Află cum faci să țină mai mult bateria pe iPhone, cum îți protejezi iPhone-ul te furt, cum scrii îngroșat pe WhatsApp, urmărindu-i clipurile pe TikTok.

 • Followers: 29.4K
 • Likes: 355.1K

@ninjagirldraws 

Dacă ești pasionat de desen, ilustrații, culori și tot ce înseamnă pictură, Ninja Girl Draws te va inspira prin creațiile ei, cât ai spune „artă”. Dania sau @ninjagirldraws pune pe TikTok toate desenele pe care le face, impresionând peste trei milioane de followers. Ești curios să vezi și tu?

 • Followers: 3.1M
 • Likes: 143.1M

@rita.engleza

Fie că vrei să îți îmbunătățești cunoștințele de limba engleză, fie că înveți limba de la zero, contul de TikTok @rita.engleza îți este mai mult decât util. Rita face cursuri de engleză online, astfel că poți să exersezi cunoștințele într-un mod funny, dinamic, deloc plictisitor.  Pe Rita o găsești atât pe TikTok, cât și pe YouTube sau Instagram. Dă-i follow și urmărește gratuit lecțiile de engleză.

 • Followers: 283.5K
 • Likes: 4.2M

@profadematecool

Ești elev și crezi că matematica este plictisitoare, greu de înțeles și de memorat? Urmărește-o pe @profadematecool și poate te va convinge că poți calcula fracțiile, unghiurile, medianele și alte ecuații, într-un mod mai interactiv decât ai fost obișnuit până acum. @profadematecool este un cont util mai ales pentru elevii de clasele V-VIII sau pentru cei care se pregătesc să dea Evaluarea Națională.

 • Followers: 158.8K
 • Likes: 1.6 M

@a_fost_odata 

Proiectul @a_fost_odata se adresează elevilor care învață pentru Evaluarea Națională, echipa creând pentru aceștia clipuri educaționale pe care le postează pe TikTok și YouTube. Aici găsești peste 20 de videouri, majoritatea fiind direct legate de materia pentru examen, Limba și literatura română. Află mai multe informații în articolul: Româncele care au construit săli de clasă virtuale pentru elevi și au dus lecțiile pe TikTok și YouTube

 • Followers: 9605
 • Likes: 69.4K

@renataandchristian

Renata și Christian oferă numeroase idei smart de lifestyle și homedeco. Clipurile lor îți aduc inspirație atunci când vrei să îți decorezi camera, grădina, locuința în stilul tău propriu sau când ești un căutarea unor pași pentru a crea o ambianță plăcută acasă.

 • Followers: 31.4K
 • Likes: 382.9K

Cele mai populare conturi TikTok din România în 2020

În 2020, festivalul VKRS (Video Killed The Radio Star) a creat primul Top 30 TikTok din România. Topul a reunit cei mai urmăriți creatori de conținut de pe TikTok, care oferă fanilor o experiență interesantă. Primele 10 locuri au fost ocupate de:

 1. Andra Gogan (@andragogan),
 2. Dania Mihaiu (@ninjagirldraws),
 3. Remus Ionuț Dumitrache (@jador_official_one),
 4. Ana Gumescu (@anagum),
 5. al doilea cont al Andrei Gogan (@andragoganro),
 6. Delia Matache (@delia), Marius Iordache(@funny.science),
 7. Cristina Almasan (@cristina_almasan),
 8. Florina Toma (@Florina_toma)
 9.  Claudiu Iosif Saraj (@claudisky).

Conturi cool de TikTok din străinătate

În cazul în care vrei să vezi ce idei au și TikTokerii de peste hotare îți recomandăm să începi cu următoarele cinci conturi.

@geo_leon  și @denisthephotoholic

Pasionații de foto-video au pe TikTok cel puțin două surse de inspirație și creativitate. @geo_leon  și @denisthephotoholic sunt două conturi care merită urmărite atunci când cauți idei noi pentru fotografiile tale. @geo_leon este ideal dacă îți place să surprinzi portrete, iar DenisThePhotoholic este un creator din Republica Cehă care vine cu noi perspective și idei originale de a crea fotografii.

@the_pastaqueen

Ești „in love” după bucătăria italienească sau vrei să testezi cele la gustoase rețete de paste, bruschete, pizza, chiar la tine acasă? Pe @the_pastaqueen găsești nenumărate clipuri care îți lasă gura apă, așa că mai mult ca sigur vei încerca măcar câteva.

 • Followers: 1.8M
 • Likes: 28.9M

@emilyrayna 

Dacă îți plac proiectele DIY sau nu știi ce activități să mai faci acasă, te poți inspira din clipurile Emily Rayna – designer de interior care și-a construit o comunitate TikTok de peste patru milioane de urmăritori. Clipurile ei vin cu soluții cool pentru decorul casei la un buget mic, accesibil.

 • Followers: 4.3M
 • Likes: 53.3M

@charlidamelio  

Charli este o dansatoare profesionistă din Statele Unite care a impresionat cei  peste 110 milioane de urmăritori prin coregrafiile ei. Deși are mai puțin de 18 ani, Charli a dansat cu Bebe Rexha și cu Jennifer Lopez, iar videoclipurile și talentul ei  au ajuns virale pe TikTok.

 • Followers: 117.3M
 • Likes: 9.4B

Pe scurt, indiferent ce hobby ai avea, pe TikTok găsești numeroase clipuri care să îți inspire pasiunile.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>