← Zoom out

Top 5 jocuri de care nu pot să mă despart pe smartphone

Salutare! Aici Ovidiu Pătrașcu, fost campion mondial și european la FIFA, un mare fan al gamingului, iar astăzi o să vă prezint jocurile mele preferate pe smartphone.

Ovvy in Featured
7 Aug 2020  |  3 min
Top 5 jocuri de care nu pot să mă despart pe smartphoneTop 5 jocuri de care nu pot să mă despart pe smartphone
Foto: Ovidiu Pătrașcu
Let others know:

Join the conversation:
1

FIFA Mobile

Da, da, veți spune că am ales acest joc deoarece sunt un mare microbist și un mare fan al jocului FIFA pe consolă, o să spuneți că am căutat o alternativă la FIFA 20 și aveți perfectă dreptate 🙂

FIFA MOBILE este un joc care combină colecționarea de carduri în Ultimate Team cu gameplay-ul clasic, de odinioară, de pe console. Îl poți juca online vs. alți jucători sau poți face doar campaniile offline.

Are o varietate mai mare a campaniilor decât versiunea de FIFA de pe console și unul dintre feature-urile mele preferate din acest joc este că poți crește rating-ul unui jucător din club, nu ești condiționat de achiziționarea unui jucător ca Messi sau Ronaldo pentru a avea o echipă competitivă, poți să ai o echipă de români cărora să le crești overall-ul de la 75 la 100 și să îi duci cu ușurință în Divizia 1 în FIFA Mobile.

fifa mobile joc pe smartphone

Triviador 

Conduc foarte des. Mai bine zis, conduceam, pentru că în ultima vreme nu am mai făcut prea multe plecări, la fel ca mulți alții, din motive pe care probabil că le știți cu toții. Pe vremea când făceam aceste trip-uri însă, unul dintre jocurile care nu îmi lipseau de pe telefon era Triviador, un joc de cultură generală care îți testează online cunoștințele împotriva altor persoane.

Trebuie să recunosc că noi trișam puțin, de obicei când făceam o ieșire la munte sau la mare, eram 4 persoane în mașină, telefonul meu ajungea la prietena mea care ne citea întrebarea, și eram deci 4 minți “strălucite” 🙂 care lucrau la răspuns în loc de una. Triviador este un joc excelent pentru trecerea timpului, un joc care îți dezvoltă cultura generală și îți ține mintea în priză.

Asphalt 9 Legends

E jocul meu preferat de curse, un joc care arată foarte fain din punct de vedere al graficii, mi s-a părut foarte ușor de jucat, înveți foarte repede ce trebuie să faci și cum să îți controlezi mașina. Recunosc că mă ține în priză și îl consider perfect pentru jucătorii casual.

Ce mi s-a părut totuși puțin dificil și „time consuming” este procesul prin care deblochezi anumite mașini. Bineînțeles că poți să investești bani reali în joc pentru a grăbi acest proces, dar unde mai este distracția în asta?

asphalt 9 legends joc smartphone

Playerunkown’s Battlegrounds (PUBG)

Următorul joc din lista mea este Playerunkown’s Battlegrounds sau mai simplu PUBG. Înainte de toate, trebuie să vă zic că în perioada adolescenței nu am fost niciodată un fan al shootere-lor, din simplul motiv că eram obișnuit să fiu cel mai bun, sau printre cei mai buni la jocul de FIFA, iar atunci când mă jucam online Counter Strike, din cel mai bun eram poate cel mai slab de pe hartă.

Am avut o fire extrem de competitivă în perioada în care eram jucător Pro, o fire care bineînțeles m-a ajutat să am performanțele pe care le-am avut, dar m-a și ținut departe de câteva jocuri foarte faine.

Ce îmi place foarte mult la PUBG Mobile este natura sa casual, poți să instalezi jocul și să reușești un “Winner winner chicken dinner”, adică să fii câștigător, din primul battle.

Fortnite

Fortnite completează acest top. Este „easy-to-play”, iar după cum ați observat, unul dintre criteriile de baza pentru mine atunci când îmi aleg un joc pentru smartphone este cât de ușor pot să îl învăț.

Comparativ cu o consolă sau PC-ul, jocurile pe mobile sunt mai mult pentru trecerea timpului în tren, avion sau mașină. Personal, am nevoie de un joc care să nu îmi ia mult timp până să îi învăț toate feature-urile. Fortnite Mobile oferă exact asta. Are o grafică să-i spunem „cartoonish”, diferită de PUBG, dar este un battle royale foarte fun to play.

fortnite joc smartphone

Acesta a fost topul meu pentru jocurile pe smartphone, te aștept și pe tine cu un comentariu mai jos în care să îmi spui care este pentru tine jocul pe smartphone de care nu te poți lipsi.


Ovvy
Sunt Ovidiu Pătrașcu, iar cele două mari pasiuni ale mele, fotbalul și tehnologia, m-au făcut campion mondial și european la FIFA. Sunt creator de conținut pe YouTube, unde îmi împart toate secretele din FIFA cu voi.
  • Ce nu faci pentru niste bani, minti desigur. Fifa mobile l-ai jucat poate acum cativa ani, dar acum maxim ai intrat 15 ori pe el si pun pariu ca mai mult de 10 ore si ovr 110 nu ai, asta asa ca sa nu fiu rau.  • >