← Zoom out

Topul celor mai bune oferte la Vodafone în luna iubirii

Cine a spus că Valentine’s Day este doar ziua cuplurilor? De ce nu poate fi și ziua tuturor celor care sărbătoresc iubirea? Așa că, anul acesta ne-am gândit să lansăm oferte nu doar pentru cupluri, ci pentru cei îndrăgostiți de viață și de gadget-uri care ne simplifică viața.
Fie că ești într-o relație și vrei să-i faci un cadou persoanei iubite, fie că ești singur și vrei să îți faci un cadou ție, la Vodafone te așteaptă oferte de care te îndrăgostești rapid. În plus, te poți bucura de oferte în toată luna februarie, nu doar de Ziua Îndrăgostiților. Iată principalele telefoane pe care le găsești acum la un preț special:

Echipa Zoom in Featured
8 Feb 2022  |  3 min
Topul celor mai bune oferte la Vodafone în luna iubiriiTopul celor mai bune oferte la Vodafone în luna iubirii
Sursa Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Oppo A16S: cadoul perfect de Valentine’s Day

Sursa: Vodafone

Lansat în luna iulie 2021, Oppo A16S vine echipat cu o cameră triplă cu AI și cu obiectiv principal de 13 MP, care te ajută să surprinzi, fără efort, cadrele dorite. Camera frontală are 8 MP, cu ea poți face cele mai inspirate selfie-uri. În plus, lentilele macro fac posibilă fotografierea Bokeh, ideală pentru portretele artistice.

Telefonul dispune și de o baterie puternică de 5000 mAh, care rezistă o zi întreagă.

Oferta pentru Oppo A16 este valabilă pentru clienții Vodafone care vor să treacă de la cartelă la abonamentul RED 12, redus la 10 euro. Migrând la abonament, ai OPPO A16s 64GB cu cameră triplă cu AI și rată 4€/lună, fără avans.

Realme 8i 4G: cadoul perfect în Luna iubirii 

Sursa foto: Shutterstock

Realme 8i 4G este un smartphone nou, lansat în septembrie 2021, și vine echipat cu o cameră principală de 50 MP, două camere de câte 2 MP (macro și de adâncime), plus camera de selfie de 16 MP. Cu Realme 8i 4G poți surprinde fotografii cu adevărat memorabile.

Telefonul dispune și de o baterie puternică de 5000 mAh, durabilă + ecran generos de 6.6” echipat cu o rată de refresh la 120Hz, care oferă o experiență digitală excelentă, în culori vii, clare, indiferent că te joci sau citește un articol.

Oferta pentru Realme 8i 4G este valabilă pentru clienții Vodafone care vor să treacă de la cartelă la abonamentul RED 12 redus la 10 euro. Migrând la abonament, ai Realme 8i 4G la 3.54 €/lună și avans 0€.

Oferta de care te îndrăgostești la portare: Samsung Galaxy A52s 128GB DS 5G

Samsung A52 impresii, pareri si preturi

Cu un design elegant, Samsung Galaxy A52s se asortează rapid oricărui stil de viață. Indiferent dacă te concentrezi asupra unei sarcini sau mai multor sarcini simultan, Galaxy A52s 5G te susține prin performanța lui. Telefonul vine echipat cu baterie 4500 mAh durabilă, cu încărcare super fast de 25W. Practic, ai 50% baterie în 30 de minute.

Un alt avantaj al telefonului: displayul FHD+ Infinity-O Display Super AMOLED cu 120Hz rată de refresh, care asigură o vizionare cursivă, o navigare mai plăcută, indiferent dacă te joci sau derulezi.

Și la capitolul camere foto Samsung Galaxy A52s stă bine, telefonul vine cu un sistem de patru camere:

  • 64 MP, f/1.8, (wide)
  • 2 MP, f/2.2, 123˚ (ultrawide)
  • 5 MP, f/2.4, (macro)
  • 5 MP, f/2.4, (depth)

Plus camera frontală de 32 MP prin care poți surprinde cele mai creative selfie-uri.

Oferta pentru Samsung Galaxy A52s este valabilă utilizatorilor care vor să se porteze din alte rețele la abonamentele Vodafone. Mai exact, prin portarea din alte rețele la abonamentul RED 15 redus la 13 €, în perioada 1-28 februarie, ai Samsung Galaxy A52s cu 7€/lună și 0€ avans.

Ofertă de care te îndrăgostești la portare: Xiaomi Mi11 T Pro 128GB DS 5G

Foto: Vodafone

Pentru cei cu adevărat îndrăgostiți de tehnologie, Vodafone vine cu un cadou perfect în Luna iubirii: Xiaomi Mi11 T Pro, un telefon echipat cu tot ce îi trebuie. Camere foarte bune, performanță, design și display atractive, baterie care rezistă. Telefonul este echipat cu sistem de trei camere, dintre care lentila principală are 108 MP. Este o cameră perfectă pentru creatorii de conținut, pasionați de story-uri, reeluri și postări în social media demne de multe like-uri și inimioare.

Xiaomi Mi11 T Pro vine cu cel mai nou și puternic MediaTek 5G chipset, cu SIM dual 5G și modem 5G integrat, care asigură operațiuni fără întrerupere și un consum eficient al bateriei. Autonomia telefonului este de 5000 mAh, cu încărcare 100% în 36 minute. Practic, ai tot ce îți trebuie bun, într-un singur telefon, toate la o ofertă atractivă de Valentine’s Day.

Xiaomi Mi11 T Pro este disponibil cu 17€/lună și 29€ avans pentru cei care aleg să porteze din alte rețele la abonamentul Vodafone RED Infinity 22 redus la 20€.

Surprinde luna iubirii în fotografii memorabile cu Xiaomi Mi11 T Pro

Toate ofertele sunt valabile în perioada 1-28 februarie.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>