← Zoom out

Top 10 cele mai bune jocuri IO pentru Android, care te scapă de plictiseală

Jocurile IO au acaparat internetul, pot fi simple sau cu grafică complexă și se pot juca și în varianta multiplayer. Acest tip de jocuri a apărut prima dată în 2015, de la un student care a postat un link spre site-ul său. Utilizatorii s-au înmulțit rapid, ceea ce a atras atenția dezvoltatorilor de jocuri.

Echipa Zoom in Devices
24 Feb 2021  |  3 min
Top 10 cele mai bune jocuri IO pentru Android, care te scapă de plictisealăTop 10 cele mai bune jocuri IO pentru Android, care te scapă de plictiseală
Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Top 10 jocuri IO pentru telefoane și tablete cu Android

Jocurile IO au început ca jocuri de browser arcade, dar acum există o mulțime și pentru Android. Nu toate au avut parte de succes, însă unele dintre ele au căpătat rapid popularitate. Iată care sunt cele mai bune și cele mai descărcate jocuri IO pentru Android:

Agar.io

Agar.io este unul dintre cele mai populare jocuri IO pe Android. Este un joc simplu, iar grafica este la fel de simplă. Tot ce trebuie să faci este să plimbi o minge, să înghiți alte mingi mai mici sau alimente pentru a crește și să le eviți pe cele mai mari. Majoritatea celorlalte obiecte care plutesc în jur sunt alți jucători.

Brutal.io

Brutal.io este un joc similar cu Agar.io, dar cu câteva lucruri adăugate. Aici te lupți cu ceilalți jucători, având la dispoziție un fel de buzdugan. Scopul este să îți învingi adversarii, iar pe măsură ce faci asta, îți crește puterea și poți începe să joci cu oponenți tot mai puternici.

Iar dacă ești prea relaxat, îți poate fi furată energie. Jocul este simplu, dar poate deveni o provocare, pe măsură ce întâlnești jucători mai experimentați sau mai puternici.

Citește și: Topul celor mai bune telefoane pentru gaming în 2021

Deeeep.io

Deeeep.io este un joc de luptă subacvatic, care poate fi jucat în mod multiplayer. Jucătorii sunt niște creaturi marine care mănâncă alimente și alți jucători, iar pentru a avansa, trebuie să te ascunzi și să-ți crești personajul, pentru a ajunge în vârful lanțului trofic.

Fidget Spinner.io

În acest joc, îți alegi fidget spinner-ul, ai mai multe variante, dar diferențele sunt doar la nivel de design. Se aplică același principiu, trebuie să-i învingi pe jucătorii mai mici, dar vei avea parte și de misiuni, power-up-uri și alte lucruri care fac jocul mai interesant.

Goons.io

Goons.io este un joc IO pentru Android de tip „hack and slash”. Asta înseamnă că tu și mulți alți jucători vă plimbați în jurul unei hărți și vă luptați.

După ce îți învingi oponentul primești puncte, iar aceste puncte îți cresc puterea. Goons.io include trei variante de joc. Poți juca singur, pe echipe sau în modul „Capturează steagul”.

Hole.io

Hole.io folosește aceeași mecanică de joc ca Agar.io și alte jocuri similare. Jucătorii controlează o gaură neagră și se deplasează în jurul unei zone urbane, mâncând diferite lucruri până devin suficient de mari pentru „înghiți” întreaga hartă.

Paper.io 3D

În Paper.io 3D jucătorii trebuie să coloreze un obiect 3D. Cu cât obiectul colorat este mai mare, cu atât ai șanse mai mari să elimini alți jucători. În caz contrar, vei fi eliminat de jucătorii mai pricepuți. Pe măsură ce colorezi mai mult, colecționezi stele și vei debloca alte niveluri.

Slither.io

Slither.io este unul dintre cele mai populare jocuri IO pe mobil, devenind viral în urmă cu câțiva ani. Jucătorii controlează un avatar asemănător unui vierme, care se plimbă printre alți jucători.

Dacă lovești un alt jucător, personajul tău va muri, iar dacă alt jucător te lovește, personajul său va muri. Astfel, scopul este să te plimbi încercând să determini alte personaje să te atace primele, iar obiectivul e ca personajul tău să devină cel mai mare. Jocul amintește de clasicul Snake.

Snowball.io

Snowball.io este un joc de luptă și se aseamănă cu Super Smash Bros. Jucătorul se plimbă cu un mare bulgăre de zăpadă încercând să lovească alți jucători, pentru a-i scoate de pe hartă. Jocul continuă până când rămâne un singur jucător.

Warbot.io

Warbot.io este un joc de acțiune în timp real, care îți permite să lupți împotriva jucătorilor din întreaga lume. Trebuie să-ți îmbunătățești robotul, pentru a rămâne în viață cât mai mult timp. Poți utiliza ziduri și capcane pentru a-ți învinge adversarii.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>