← Zoom out

Test de personalitate: Ce cameră de smartphone ți se potrivește

Camera foto a unui smartphone a evoluat spectaculos în ultimii ani și s-a transformat în unul dintre motoarele cele mai puternice ale terminalelor de top lansate recent.

Echipa Zoom in Quiz
30 Sep 2020  |  1 min
Test de personalitate: Ce cameră de smartphone ți se potriveșteTest de personalitate: Ce cameră de smartphone ți se potrivește
Foto: Pexels
Let others know:

Join the conversation:
1

Cu un mod nocturn care îți aduce la viață cele mai întunecate detalii, cu un zoom mai spectaculos ca niciodată, cu lentile care reușesc să scoată în evidență cele mai frumoase portrete și cu zeci de filtre care te transformă pe loc într-un magician al fotografiei, în prezent camera foto a unui smartphone de top oferă culoare și scoate din monotonie cursa specificațiilor tehnice.

Astăzi îți propunem un joc pe Zoom by Vodafone. Să descoperi care este camera de smartphone care se potrivește cel mai bine pe gusturile tale. Răspunde la următoarele întrebări și vezi ce iese.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


  • >