← Zoom out

Test de personalitate. Care este telefonul perfect pentru tine

Când cauți un smartphone nou de multe ori este dificil să îți pui singur întrebările corecte ca să știi ce cauți de fapt. Te ajutăm noi. Vrei să încerci?

Echipa Zoom in Quiz
30 Oct 2020  |  1 min
Let others know:

Join the conversation:
2

Știm foarte bine că nu există telefonul perfect. Însă există telefonul perfect pentru tine și pentru nevoile tale actuale. Tocmai din acest motiv ne-am gândit să te provocăm să participi într-un test de personalitate care te-ar putea ajuta să descoperi care este telefonul ideal pentru tine, astăzi.

Nu e un studiu științific și nici nu-l tratăm ca atare. Dar ce știm sigur este că la final vei descoperi câteva răspunsuri care chiar s-ar putea să te ajute în căutările tale pentru un device nou.

E simplu, e rapid, e fun și s-ar putea să te surprindă ce rezultat primești la final. Ce zici, încerci?


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?
  • Voi va dati seama ce stupid este quizul ala? Si nu de rezultat sau ce incearca sa faca ci strict din prisma unui om care nu da doi bani pe ios si iphone, dar nu are cum sa nu ocoleasca intrebarea: daca esti fan ios ce conteaza pentru tine?(cand eu clar am raspuns ca nu sunt fan ios cu o intrebare inainte). Pentru cei care au raspuns ca nu suporta ios, puneti macar o optiune de “nu ma intereseaza ios” la intrebarea aia sa se poata trece peste. Iar la ce cuvant te atrage cel mai mult: plus, max, ultra, ar cam fi trebuit si cuvantul pro sa fie acolo, ca sa nu fie vorba doar de aamsunguri si iphone-uri in quizul asta. In rest, destul de fun quizul pana in punctul ala. 😉  • >