← Zoom out

Test de personalitate: Cât de dependent ești de smartphone-ul tău?

Stai liniștit, nu este un examen psihologic, nu e un test, nu există răspunsuri corecte sau greșite. Dar sigur te vei distra.

Echipa Zoom in Quiz
27 Aug 2020  |  1 min
Test de personalitate: Cât de dependent ești de smartphone-ul tău?Test de personalitate: Cât de dependent ești de smartphone-ul tău?
Let others know:

Join the conversation:
0

Cu toții recunoaștem că smartphone-ul ne-a schimbat viața într-un mod fundamental. Ne-a ajutat să comunicăm, să ne orientăm și să ne organizăm viețile altfel și a reușit să ne influențeze comportamentul social. Fie că vorbim despre entertainment, nevoi sau productivitate, telefonul este acel „playmaker” din viața noastră care simplifică lucrurile. Acum, noi am zis să ne jucăm puțin și să vedem cât de important este telefonul mobil în viața ta de zi cu zi. Ai 15 întrebări „capcană” la care te invităm să răspunzi cât mai sincer. Ești curios ce va ieși?


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>