← Zoom out

Telefoanele Android și iOS pe care WhatsApp nu va mai funcționa din 2021

Mai multe modele vechi de telefoane care folosesc sistemele de operare Android și iOS nu vor mai avea acces din 2021 la una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, WhatsApp Messenger.

Echipa Zoom in Devices
8 Oct 2020  |  1 min
Telefoanele Android și iOS pe care WhatsApp nu va mai funcționa din 2021Telefoanele Android și iOS pe care WhatsApp nu va mai funcționa din 2021
Sursă foto: Photo by Anton from Pexels
Let others know:

Join the conversation:
0

Ca utilizator, ar trebui să știi când vine momentul potrivit să îți schimbi telefonul, iar pe lista problemelor cu care te vei confrunta atunci când terminalul tău este prea vechi va exista întotdeauna și imposibilitatea de a mai face update sistemului de operare sau aplicațiilor tale preferate.

Începând cu 2021, WhatsApp nu va mai putea funcționa pe mai multe terminale care deja sunt considerate vechi de către producători și dezvoltatori. Smartphone-urile care intră pe această listă aparțin atât ecosistemului Apple, adică iOS, cât și celui dezvoltat de Google, Android.

Mai exact, WhatsApp va continua să funcționeze doar pe dispozitivele care au instalat un sistem de operare anterior Android 4.0.4 sau mai vechi de iOS 9. Pentru toate celelalte dispozitive, WhatsApp va funcționa la fel ca până acum.

Modelele Android care nu vor mai beneficia de WhatsApp Messenger din 2021

  • Samsung Galaxy S2
  • Motorola Droid Razr
  • LG Optimus Black
  • HTC Desire

Modelele Apple iPhone care nu vor mai putea folosi WhatsApp Messenger

  • iPhone 4S
  • iPhone 5
  • iPhone 5S
  • iPhone 5C

Dacă te afli în situația in care trebuie să îți schimbi smartphone-ul, poți urmări ghidul nostru cu cele mai bune telefoane iPhone din care poți alege, în funcție de nevoi și buget, sau dacă preferi ecosistemul Android te sfătuim să verifici care dintre cele mai bune telefoane Samsung din 2020 ți se potrivește, poți arunca o privire pe topul cu cele mai bune telefoane Motorola sau cu cele mai bune telefoane Huawei.

În cazul în care cauți un smartphone nou, dar nu vrei să plătești foarte mult pentru el, poți verifica primele 5 telefoane cu raport calitate / preț foarte bun sau chiar topul celor mai ieftine telefoane din 2020 pe care ți le poți achiziționa acum.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>