← Zoom out

Seri de cinema la tine acasă: TV Complet, Net 500 și router Mesh Wi-Fi TP Link Deco M4

Seria pachetelor Vodafone cu device cadou continuă și în luna februarie. După ce lunile trecute oferta cu TV Complet + Net 500 a inclus un aspirator robot cadou, luna aceasta te poți bucura de un sistem Mesh Wi-Fi TP Link Deco M4, cu trei unități, care completează experiențele de networking.

Echipa Zoom in Devices
3 Feb 2022  |  3 min
Let others know:

Join the conversation:
0
router Wi-Fi Mesh TP Link Deco M4 CADOU Vodafone

Cum să-ți creezi propriul cinema acasă

Dacă ești pasionat de filme, emisiuni și seriale bune și îți place să le urmărești direct din confortul casei, de pe canapeaua ta, în compania celor dragi, Vodafone ți-a pregătit o super ofertă prin care poți aduce serile de cinema chiar la tine acasă.  Ai tot ce îți trebuie într-un singur pachet Vodafone: conținut video bogat + conexiune stabilă la internet, oriunde în casa ta.

De ce să alegi pachetul TV Complet,  Net 500 și Mesh Wi-Fi TP Link Deco M4

Practic, prin oferta TV Complet + Net 500 și Mesh Wi-Fi TP Link Deco M4 (3 pack), ai acces la:

  • Televiziune pentru întreaga familie și pentru toată gașca de prieteni: ai cea mai mare grilă de canale TV, ai conținut video pentru întreaga familie;
  • Diversitate în conținut:  197 de canale TV, 14 canale de sport incluse pe care poți urmări toate meciurile preferate + 86 de canale online;
  • Tot ce vrei să vezi într-un singur loc: filmele, serialele, documentarele, emisiunile sportive sau cele pentru copii, canalele online pot fi accesate dintr-o singură platformă;
  • Imagine și sunet la o calitate superioară oferite prin cardul digital inclus în pachet.

Supernet, oriunde în casă, pentru întreaga familie

De asemenea, dacă vrei să urmărești filmele preferate online, pachetul oferă și experiență wireless optimizată pentru toate dispozitivele tale. Ai 500 Mbps viteză de download și super Wi-Fi Box inclus.

CADOU un sistem Mesh Wi-fi TP Link Deco M4 cu 3 unități incluse

La toate acestea se adaugă și un sistem Mesh Wi-Fi TP Link Deco M4, astfel că toți membrii familiei vor putea rămâne conectați la internet. Ai net peste tot prin casă, având acoperire de până la 370 mp. Iar dacă vrei să conectezi și tableta, și telefonul la Wi-Fi chiar în timp ce pe televizor urmărești un film online, sistemul Mesh Wi-Fi TP Link Deco M4 îți oferă net stabil, în orice colț al casei.

Ce beneficii aduce Mesh Wi-Fi TP Link Deco M4

Indiferent cât de numeroasă este familia ta sau cât de spațioasă este locuința ta, Mesh Wi-Fi TP Link Deco M4 este cel mai simplu mod de a-ți asigura un semnal Wi-Fi puternic. Dacă ai o locuință spațioasă, cu etaj sau în formă de L,  sistemul Mesh Wi-Fi TP Link Deco M4 creează o rețea Wi-Fi perfectă pentru tine și pentru toți membrii familiei tale, oricât de numeroși ar fi. Deco poate gestiona traficul chiar și în cele mai aglomerate rețele, oferind conexiuni fără întârziere pentru aproximativ 100 de dispozitive. Poți conecta la el telefoanele, TV-ul, tabletele și toate gadget-urile smart din casa ta.

Tot ce ai de făcut este ca, după ce instalezi sistemul, să pui cele trei unități Deco în extremitățile opuse ale casei, fie pe același etaj, fie pe etaje diferite, și astfel vei avea semnal Wi-Fi puternic pe distanțe mari. Un pachet Mesh Wi-Fi TP Link Deco M4 conține trei unități și oferă conexiuni cu viteze de până la 1167 Mbps și poate funcționa pe majoritatea conexiunilor oferite de furnizorii Internet inclusiv pe conexiunile cu modem. Semnalul trece prin pereți destul de groși, astfel că TP-Link îți garantează cea mai bună conexiune wireless în toată casa, într-un mod elegant și ușor de instalat.

Mesh-ul este oferit la achiziționarea pachetului TV + NET și va fi livrat la adresa de instalare a serviciilor fixe, doar după instalarea acestora.

Cum poți beneficia de ofertă

Oferta este dedicată clienților noi Vodafone, adică cei care nu au deja abonamente la serviciile fixe Vodafone și care contractează un pachet de servicii care include televiziune și internet pe o durată contractuală de minimum 24 de luni.

Oferta este valabilă și poate fi achiziționată în perioada 3-17 februarie. Fie că vrei să iei pachetul de televiziune + internet, pentru tine sau pentru cineva drag, primești cadou un Sistem Mesh Wi-Fi TP Link Deco M4 cu acoperire completă pentru casă. Poți achiziționa un singur pachet care include un singur produs cadou.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>