← Zoom out

Sărbătorește Black Friday în stil sănătos, cu reduceri de până la 41% la abonamentele Regina Maria

Ultimii doi ani au fost dificili pentru mulți dintre noi. Sănătatea noastră și a celor dragi a primat, indiferent de condiții. Așa că, anul acesta ne-am gândit să sărbătorim Black Friday-ul într-un mod special… un mod care sperăm să încurajeze starea de bine. De Black Friday includem pe lista ofertelor de noiembrie și servicii medicale.

Echipa Zoom in Vodafone Club
10 Nov 2021  |  3 min
Sărbătorește Black Friday în stil sănătos, cu reduceri de până la 41% la abonamentele Regina MariaSărbătorește Black Friday în stil sănătos, cu reduceri de până la 41% la abonamentele Regina Maria
Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Vodafone Club împreună cu Rețeaua de sănătate Regina Maria te invită să îi faci un cadou sănătății tale. Tu ai grijă de tine și cei dragi, noi te recompensăm cu o ofertă generoasă. Află detalii în rândurile următoare.

Când dăm startul reducerilor de Black Friday la Vodafone?

Black Friday 2021 va avea loc în curând luna aceasta, la Vodafone. Așa că fii cu ochii pe site-ul Zoom by Vodafone și pe rețelele de socializare Vodafone și pregătește-te să întâmpini:

  • cele mai mici prețuri la telefoanele tale preferate;
  • cele mai bune oferte la serviciile fixe, mobile, internet și televiziune;
  • super tehnologie de la 5 euro;
  • plus multe alte mega-surprize la prețuri mega-mici.

La toate acestea, se adaugă și oferta limitată de Black Friday, special dedicată clienților Vodafone, care vor să facă din sănătatea lor prioritate.

Din grijă pentru cei care vor să afle la timp că sunt bine, Vodafone Club împreună cu Rețeaua privată de sănătate Regina Maria oferă 41% reducere la două dintre cele mai importante abonamente medicale și un voucher de 500 lei pentru serviciile medicale de care ai nevoie. Oferta este valabilă între 15-21 noiembrie 2021.

Ce include exact oferta de Black Friday pentru sănătatea ta

Discountul de 41% se aplică pentru două tipuri de abonamente puse la dispoziție de Rețeaua de sănătate Regina Maria:

  • Comfort Extra, pentru adulți – beneficiezi de acces inclus la consultații nelimitate de medicină generală, internă, dar și la peste 20 de specialități medicale. Iar asta nu e tot. Abonamentul include discounturi consistente la investigații de laborator, imagistică, plus intervenții chirurgicale la medici renumiți;
  • Junior Plus, pentru copii – conceput pentru a-i acoperi celui mic necesitățile medicale,  indiferent de vârsta pe care o are. Abonamentul conține serviciile medicale dedicate prevenției – consultații, analize anuale, vaccinări obligatorii, dar și reduceri importante la investigații mai complexe pentru eventuale situații complicate medical.

Practic, pentru că ești client Vodafone, cu oferta specială din Vodafone Club vei plăti 99 lei/lună pentru oricare dintre cele două abonamente medicale în loc de 169 lei/lună. Pe fiecare abonament pot fi trecuți până la 6 beneficiari.

BONUS 

Oferta nu se încheie aici! Pentru fiecare abonament pe care îl închei, primești CADOU câte un voucher de 500 lei, pe care îl poți folosi în cadrul Rețelei de sănătate Regina Maria pentru diverse servicii medicale: laborator, imagistică, controale și consultații medicale.

❤️ Alege oferta cu extra beneficii și menține starea de sănătate a ta și a celor dragi

Regina maria_fdbk

Cum profiți de oferta la servicii medicale de Black Friday 

Discountul este valabil exclusiv pentru clienții Vodafone care au acces la aplicația My Vodafone. Oferta o vei găsi în meniul aplicației, în  secțiunea Vodafone Club. Rezervă oferta în app și imediat după aceea vei primi prin SMS un cod de voucher pe care îl poți folosi la încheierea abonamentelor medicale la preț redus.

Cum poți folosi voucherul

Pentru a beneficia de reducerea de 41% la abonamentele Comfort Extra și Junior Plus, trebuie să folosești voucherul din Vodafone Club până pe 21 noiembrie, inclusiv.

Un client poate folosi un cod din Vodafone Club pentru a face unul sau două abonamente cu reducere. Titularul de contract poate adăuga până la șase beneficiari pe contract, iar el poate sau nu să fie beneficiar.

Voucherul de 500 de lei se acordă pentru fiecare abonament semnat și poate fi utilizat în cadrul unei singure vizite sau cu ocazia mai multor vizite în locațiile proprii ale Rețelei private de sănătate Regina Maria. Voucherul este nominal, netransmisibil. După consumarea creditului de 500 RON, aceasta nu se va reseta pe perioada cât deții abonamentul. Nu poate fi utilizat pentru Stem și intervenții chirurgicale/spitalizare, dar poate fi utilizat ca modalitate de plată în locațiile proprii rețelei, exceptând clinicile partenere.

Curios să afli ce oferte mai rezervă Vodafone Club?

Pe lângă oferta limitată pusă la dispoziție de Rețeaua de sănătate Regina Maria, în Vodafone Club vei găsi și alte reduceri sănătoase. De exemplu, ai 35% discount la toată gama de produse Centrum din Farmaciile Dr. Max, în cele peste 550 de locații din țară.

❤️ Dă un boost de energie corpului tău și bucură-te de 35% discount la suplimentele alimentare de care ai nevoie! 


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>