← Zoom out

Samsung vine cum un nou concept uimitor de telefon pliabil

Samsung dezvăluie un viitor interesant al smartphone-ului pliabil. Un prototip nou-dezvăluit de la Samsung dă de lucru imaginației noastre… oare cât de „foldable” poate fi un telefon? Cred că răspunsul la această întrebare îl caută și cei de la Samsung și se pare că o fac foarte bine.

Echipa Zoom in Android Tips, Devices
1 Oct 2021  |  2 min
Samsung vine cum un nou concept uimitor de telefon pliabilSamsung vine cum un nou concept uimitor de telefon pliabil
Let others know:

Join the conversation:
0

După ce, cu mult curaj, a readus la viață conceptul de „telefon cu clapetă”, aducând pe piață modele Z Flip, cei de la Samsung vor să vină cu alte noi idei. Sau cel puțin asta prezintă, într-un clip oficial Samsung Display, apărut pe Youtube, anul acesta.

Clipul se numește „Did you know that display can be folded like an ‘S’ curve?” (știai că ecranul poate fi pliat ca o curbă în formă de “S”?) și urmărindu-l, nu ai cum să nu te întrebi oare cât de departe vor să ajungă cei de la Samsung cu acest concept de telefon pliabil? Suntem curioși să aflăm ce ne rezervă ei pentru viitorul.

Ce este “Flex In & Out” sau S-Fold 

Prototipul pliabil a fost expus la evenimentul IMID (International Meeting for Information Displays) 2021 din Coreea de Sud, dar și la expoziția Display Week 2021. Samsung „Flex In & Out”, denumit și S-Fold pare să fie un „frate mai mare” a lui Z Fold3 și este un prototip pliabil format din trei părți

Zvonurile despre acest model circulau încă din luna mai a acestui an, când într-un articol de pe sammobile.com, au fost prezentate câteva idei curajoase de noi ecrane  OLED.

Cu ce va fi diferit față de Z Fold3?

Din păcate, Samsung nu ne arată dispozitivul „în acțiune” și nu sunt specificate date tehnice. Știm doar că este display OLED cu un design altfel. Știm cum arată și cum ar putea funcționa software-ul său.

Când este pliat de două ori, gadgetul poate fi folosit ca un smartphone obișnuit. Când este total extins, el atinge o dimensiunea unei tablete ce 7,2 inchi, cu un raport de 18:9, pe care, presupunem că, poți urmări filme, seriale, îți poți desfășura task-uri complexe de la job și te poți bucura de cele mai cool experiențe de gaming pe telefon.

Oricum, până se va lansa noul concept, avem timp suficient să vedem ce poate Samsung Galaxy Z Fold3 5G, să îl testăm și să ne împrietenim cu tot ce aduce nou un astfel de telefon pliabil.

În concluzie, ne putem aștepta să vedem o evoluție tot mai interesantă a telefoanelor pliabile, care devin din ce în ce mai populare, în special datorită ecranelor care se adaptează nevoilor noastre, precum și a faptului că vedem acum specificații de top pe smartphone-urile care se pliază, inclusiv la nivelul camerelor foto.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>