← Zoom out

Samsung se pregătește de lansarea seriei Galaxy S22 🥳

După ce la începutul lunii ianuarie 2022, cei de la Samsung au lansat Samsung Galaxy S21 FE, se pare că surprizele plăcute continuă și în februarie. Cea mai importantă serie de smartphone-uri Samsung – seria S22 – va sosi în curând, fiind așteptată cu nerăbdare de mulți fani ai gadgeturilor de top.

Echipa Zoom in Lansări
26 Jan 2022  |  2 min
Samsung se pregătește de lansarea seriei Galaxy S22 🥳Samsung se pregătește de lansarea seriei Galaxy S22 🥳
Sursa foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Samsung nu a anunțat exact data lansării, însă există numeroase surse și zvonuri care spun că prezentarea celor trei telefoanele din seria S22  va avea loc pe data de 8 sau 9 februarie.

Alte surse susțin că data lansării Galaxy S22 este stabilită pentru 25 februarie sau chiar 28 februarie și că ar putea avea loc în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2022 din Barcelona. Oricum ar fi, cu siguranță Samsung Unpacked va avea loc în luna februarie. Rămâne doar să mai așteptăm puțin și data oficială a lansării.

Ce se știe despre seria Samsung Galaxy S22, până acum

Așa cum ne-am obișnuit deja, seria Galaxy S22 va veni cu cele trei modele Samsung Galaxy S22 standard, Samsung Galaxy S22 Plus și Samsung Galaxy S22 Ultra. Zvonurile spun că Samsung Galaxy S22 și Samsung Galaxy S22 Plus vor avea un design similar, poate chiar identic cu cel al predecesorilor său – Samsung Galaxy S21, iar S22 Ultra va primi un design mai unghiular care amintește de gama Galaxy Note.

Referitor la display, cei de la GSMArena susțin că Samsung Galaxy S22 va veni cu 6.06 inches, S22 Plus va avea 6.55 inches, iar Ultra va fi echipat cu cel mai mare display, 6.8 inches. Toate cele trei modele, posibil să aibă ecran Dynamic AMOLED 2X, cu rată de refresh 120Hz.

Pentru sistemul de camere, se zvonește că S22 și S22 Plus vor avea trei lentile pe spate de câte 50MP, 10MP și 12MP, în timp de Ultra va fi dotat cu o cameră principală de 108MP, plus alte două sau trei lentile de câte 10 și 12 MP. Vom vedea și ce surprize ne rezervă cei de la Samsung la capitolul camere frontale, pentru selfie.

Despre autonomia celor trei smartphone-uri, zvonurile spun că S22 va veni cu o baterie de 4000 mAh, S22 Plus va fi cu 4800 mAh autonomie, în timp ce varianta Ultra va avea cea mai bună baterie din serie – 5000 mAh.

Până la evenimentul Galaxy Unpacked, tot ce ne rămâne este să așteptăm curioși ce ne rezervă cei de la Samsung anul acesta și la ce prețuri vor fi disponibile telefoanele. Până atunci, urmărește în continuare Zoom by Vodafone pentru a rămâne la curent cu cele mai noi știri.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>