← Zoom out

Samsung S20 FE: ce e special la noul smartphone 5G lansat de Samsung

Samsung rămâne unul dintre cei mai activi producători de telefoane inteligente și lansează un nou model.

Echipa Zoom in Devices, Lansări
24 Sep 2020  |  1 min
Samsung S20 FE: ce e special la noul smartphone 5G lansat de SamsungSamsung S20 FE: ce e special la noul smartphone 5G lansat de Samsung
Let others know:

Join the conversation:
0

Samsung S20 FE sau Fan Edition este varianta „Lite” a generației Samsung Galaxy S20 care a fost lansată anul acesta. Prezentat oficial pe 23 septembrie, acest smartphone vine cu specificații impresionante și va fi disponibil la un preț atractiv.

S20 FE are un display de 6.5 inch cu o rată de refresh ridicată, la 120Hz. Bateria smartphone-ului are 4500 mAh, iar procesorul din spate este un Snapdragon 865, care alături de 6GB RAM și 128GB capacitate de stocare poate oferi performanțe foarte bune pentru useri.

Camera frontală a acestui model este de 32MP, pentru ca pe spate să regăsim trei lentile, una ultrawide de 12MP, alta principală, tot de 12MP, iar a treia este telephoto, de 8MP și 3x.

Smartphone-ul vine într-o gamă mai extinsă de culori, este rezistent la apă, suportă încărcarea wireless, dar și reverse wireless și vine în două variante 5G, de sub 6GHz și modelul millimeter-wave, mai rapid.

Poți verifica mai sus prețurile pentru cele două terminale lansate de Samsung: varianta cu 5G și varianta fără. 

Din punct de vedere al specificațiilor, acest model se situează puțin peste Samsung Galaxy A71. Utilizatorii se vor putea bucura de un processor mai rapid, o rată de refresh spectaculoasă, încărcarea wireless, zoom-ul optic 3x pentru camera principală și faptul că au un telefon rezistent la apă.

Față de modelul original S20, acest terminal va fi un pic mai mare ca dimensiuni, un factor important pentru utilizatorii care preferă să dețină un smartphone pe care îl pot controla fără probleme cu o singură mână.

Samsung Galaxy S20 FE alaturi de S20 S20 Plus si S20 Ultra

Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>