← Zoom out

Samsung introduce o mult-așteptată funcție în browserul său de internet

Echipa Zoom in Devices
21 Dec 2021  |  2 min
Samsung introduce o mult-așteptată funcție în browserul său de internetSamsung introduce o mult-așteptată funcție în browserul său de internet
Gama Samsung Galaxy S21 va fi succesoarea celor trei telefoane S20, lansate în 2020 | Foto Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Într-o lume în care Google Chrome și Firefox dețin majoritatea căutărilor, merită să îi admirăm pe cei de la Samsung pentru îmbunătățirile aduse la browserul lor. Samsung Internet pentru Android este un browser web simplu, rapid și de încredere pentru telefon și tabletă. Poate fi descărcat direct din Google Play, în prezent fiind în versiunea 16. Browserul este compatibil cu toate dispozitivele care rulează Android 5.0 sau alte versiuni ulterioare.

Chiar dacă îi lipsesc câteva funcții importante, browserul de internet al Samsung devine din ce în ce mai bun cu fiecare actualizare.

„Samsung lucrează neobosit pentru a facilita cea mai bună experiență mobilă posibilă, oferind în același timp modalități prin care informațiile personale, sensibile, să rămână în siguranță prin funcții avansate de confidențialitate”, a declarat Du Kim, Du Kim, VP and Head of Web R&D Group, Mobile Communications Business la Samsung Electronics.

Partea bună este că odată cu versiunea Samsung Internet 16.0.2 beta, Samsung introduce o lung așteptată funcție în browserul său de internet. Opțiunea Focus Mode, care aduce bara URL în partea de jos a ecranului, astfel încât este mai ușor de accesat cu o singură mână. Este un mod opțional care poate fi activat din setările telefonului.

Potrivit ilovesamsung.ro, versiunea Samsung Internet 16 aduce și alte îmbunătățiri pe lângă Focus Mode:

  • Tastând în bara de adrese, noul browser afișează o serie de sugestii bazate pe cuvintele cheie pe care le-ați scris. De asemenea, afișează și preferințele și istoricul tău.
  • Suport pentru mărirea paginii. Este o caracteristică de accesibilitate nouă. Îți permite să mărești text contextual pe întreaga interfață de pe toate site-urile web, indiferent dacă acestea acceptă posibilitatea de a mări sau nu.
  • Anti-Tracking bazat pe imagini. Blochează trackere periculoase bazate pe imagini de pe site-uri web. Este foarte util în cazul site-urilor care utilizează imagini atât de mici încât scapă din atenția utilizatorului. Samsung Internet 16 introduce o caracteristică care blochează acest sistem de urmărire.
  • Și mai multă confidențialitate. Samsung Internet 16 beta oferă o funcție inteligentă care identifică domeniile care efectuează monitorizarea cross-site și blochează accesul la memorie. În plus, sunt furnizate navigarea protejată (apare un avertisment înainte de deschiderea site-urilor rău intenționate) și blocarea conținutului prin aplicații terțe.
  • A fost adăugat un nou buton „Go Down”. Astfel ajungi mai rapid în partea de jos a paginii. Anterior exista doar butonul „Go up”.

Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>