← Zoom out

Samsung Galaxy Z Fold 3 – cel mai bun telefon pliabil pentru gaming?

Astăzi discutăm despre noul Samsung Galaxy Z Fold 3 5G, un telefon top tier, cu performanțe extrem de bune și pe partea de gaming.

Ovvy in Featured, Zoom In
23 Sep 2021  |  2 min
Samsung Galaxy Z Fold 3 – cel mai bun telefon pliabil pentru gaming?Samsung Galaxy Z Fold 3 – cel mai bun telefon pliabil pentru gaming?
Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Cu un procesor Snapdragon 888, cu 12GB de RAM și cu o capacitate de stocare de 256 sau 512 GB, Samsung Galaxy Z Fold 3  îndeplinește toate criteriile pentru a fi un gadget foarte bun pentru gaming. Însă haideți să vedem ce îl separă de concurență și o să începem cu cel mai important feature al telefonului și anume ecranul extins care, atunci când te joci, te invită într-o nouă dimensiune.

Cu un display Amoled cu 120Hz refresh rate, jocurile se văd superb, ai o imagine de ansamblu mult mai bună decât la telefoanele obișnuite, pentru că ai mult mai mult spațiu pentru redarea acesteia.

Controalele on screen beneficiază și ele de acest ecran genial și îți oferă mult mai mult spațiu pentru a „te juca” cu ele.

Un lucru care m-a surprins în mod plăcut este faptul că atunci când deschizi telefonul și te joci în poziția extinsă a ecranului, acesta pare în continuare foarte solid, lucru foarte important pentru gaming deoarece nu sunt puține momentele când devenim un pic mai „fizici” atunci când apăsăm pe ecran.

Poziționarea camerei nu te încurcă deloc atunci când te joc. Lentila este foarte bine „camuflată” și odată intrat în atmosfera de gaming oferită de acest gadget, uiți că pe ecran se află altceva decât jocul preferat.

Foarte important, atunci când te joci, telefonul reușește să păstreze o temperatură optimă și îți oferă posibilitatea să petreci, fără probleme, câteva ore în jocul tău favorit.

Jocurile pe care am avut ocazia să le testez pe noul Samsung Galaxy Z Fold 3, au fost PUBG, Call of Duty Mobile și FIFA Mobile.

Cel mai bine optimizat mi s-a părut Call of Duty. Imaginea a fost redată perfect pe tot ecranul, jocul a rulat constant în 60 de FPS și toată acțiunea a fost extrem de fluidă.

PUBG nu a fost nici el mai prejos, deși nu la fel de bine optimizat pentru mobile precum Call of Duty, PUBG a rulat constant în 40 de FPS și experiență de gaming a fost superioară față de telefoanele clasice.

Din păcate, la FIFA Mobile am rămas puțin dezamăgit, am crezut că în poziția extinsă a ecranului vom avea oportunitatea să vedem tot terenul de joc. Din păcate s-a întâmplat opusul și camera in-game a primit un zoom in. În afară de asta, jocul a rulat perfect.

Există bineînțeles și posibilitatea conectării unui controler, care poate să fie folosit la jocurile deja instalate pe telefon sau pe servicii de streaming, cum ar fi Xbox Game Pass.

Per total, experiența de gaming pe noul Samsung Galaxy Z Fold 3 este una top tier, marele avantaj fiind dimensiunea ecranului extins care îți oferă o perspectivă nouă  asupra gamingului pe telefoanele mobile.

Modelul este deja disponibil pe Vodafone.ro

 


Ovvy
Sunt Ovidiu Pătrașcu, iar cele două mari pasiuni ale mele, fotbalul și tehnologia, m-au făcut campion mondial și european la FIFA. Sunt creator de conținut pe YouTube, unde îmi împart toate secretele din FIFA cu voi.


>