← Zoom out

Samsung Galaxy S22+ review – ce aduce nou față de modelul standard

Samsung Galaxy S22+ a debutat alături de Samsung Galaxy S22 și Samsung Galaxy S22 Ultra în luna februarie, în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked. El vine cu dotări asemănătoare modelului S22, însă are și câteva îmbunătățiri despre care vorbim în rândurile următoare.

Echipa Zoom in Lansări
1 Mar 2022  |  4 min
Samsung Galaxy S22+ review – ce aduce nou față de modelul standardSamsung Galaxy S22+ review – ce aduce nou față de modelul standard
Sursa Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Design Samsung Galaxy S22+

Samsung Galaxy S22+ este o variantă mai mare și ușor îmbunătățită a lui Samsung Galaxy S22, astfel că designul celor două modele este foarte asemănător. Vei remarca imediat atenția la detalii și calitatea designului, plus eleganța cu care au fost create atât S22+, cât și modelul standard.

Versiunea S22+ este ceva mai compactă decât S21+, de anul trecut, având displayul, dimensiunile și greutatea mai mici. Ecranul plat și muchiile plate îl fac pe S22+ mai comod de ținut în mână și oferă o experiență de utilizare confortabilă și plăcută. Un alt avantaj al designului este rezistența. S22+ vine cu body sigur, durabil, acoperit cu sticlă Gorilla Glass Victus+, cu rame din aluminiu, plus că asigură o rezistență la apă și praf, IP68. Pe scurt, Samsung Galaxy S22+ gândit să te inspire prin eleganța lui, dar și să reziste, însoțindu-te mulți ani de la achiziție.

Sursa Foto: Shutterstock

Display Samsung Galaxy S22+

Galaxy S22+ vine echipat cu un display Dynamic AMOLED 2X, de 6.6” cu 0.5 inch mai mult decât versiunea standard. Ecranul cucerește prin luminozitatea foarte bună – 1750 nits, rezoluție bună 1080 x 2340 pixels, rată mare de refresh – 120Hz, adaptabilă în funcție de conținutul pe care îl urmărești. Astfel că ecranul este și performant, dar și economic.

Camera foto-video Samsung Galaxy S22+

Camerele de pe S22+ sunt la fel ca pe S22 standard. Practic, telefonul este echipat cu patru camere, adică cea frontală de 10 MP, plus alte trei lentile pe spate:

  • Camera wide de 50MP, f/1.8
  • Camera ultra-wide de 12 MP, f/2.2
  • Camera telefoto de 10 MP,  f/2.4.

Îmbunătățirile față de generația S21 sunt simțite mai ales pentru fotografii făcute pe timp de noapte sau în lumină slabă. S22+ aduce opțiunea Nightography, întâlnită și pe celelalte două modele. Camera detectează când te afli în întuneric și activează senzorul de pixeli care este cu 23% mai mare decât cel de pe S21. Pe partea de video, opțiunea Super Night clarifică zgomotul de imagine din fiecare cadru astfel că poți filma clipuri de înaltă calitate, indiferent de intensitatea luminii ambientale.  Pixeli mari = mai multă lumină = fotografii luminoase, clare. Grație AI-ului avansat și a funcțiilor bine alese, Samsung Galaxy S22+ te ajută să captezi imagini clare, stabile, detaliate și în culori vii care vor atrage atenția într-un mod plăcut.

Baterie  Samsung Galaxy S22+

Bateria aduce un avantaj important lui S22+. Viteza de încărcare și autonomia sunt mai bune decât pe S22 standard. Vorbim despre o baterie Li-Ion de 4500 mAH, cu Fast charging 45W, plus wireless charging 15W.

Citește detaliile despre bateria lui S22 în articolul: Samsung Galaxy S22 review – prin ce surprinde cel mai accesibil telefon din serie

Performanță Samsung Galaxy S22+

Gamerii, cu siguranță, vor fi încântați de modelul Galaxy S22+ pentru că el vine cu un procesor foarte puternic, un Exynos 2200 de 4 nm, însoțit de 8GB de RAM și 128 GB de stocare. Mai este și o variantă cu 256 GB memorie internă pe care o poți găsi în shopul Vodafone. Mai mult decât atât, dacă dai precomandă de Samsung Galaxy S22+ până pe 10 martie vei primi și un cadou special: o pereche de Galaxy Buds Pro, pentru o experiență digitală completă.

Pentru cine este Samsung Galaxy S22+

Ca o scurtă recapitulare, Galaxy S22+ este smartphone-ul din seria proaspăt lansată, care menține echilibrul între modelul standard și cel de top, S22 Ultra. Astfel, S22+ vine cu display performant care diferă de celelalte modele prin dimensiuni și luminozitate. Designul este ca cel de pe S22, la fel și sistemul de camere și procesorul.

Totuși, ce diferențe te-ar putea face să alegi S22+ și nu celelalte modele?

În primul rând, dimensiunile. Având un ecran de 6.6”, versiunea Plus se situează la mijlocul „clasamentului” dintre S22 care vine cu 6.1” și modelul Ultra care vine cu 6.8’’. Practic ai un telefon echilibrat ca greutate, ecran, dimensiuni. De asemenea, prețul este mai mic decât cel al lui Ultra, astfel că telefonul este mai accesibil, mai ales pentru pasionații de gaming care caută un smartphone cu display și baterie ceva mai generoase decât modelul standard, dar care să se apropie de performanța lui S22 Ultra.

Practic, Samsung Galaxy S22+ este un smartphone ideal pentru utilizatorii care petrec mult timp pe telefon, în special în jocuri și social media. Modelul vine cu baterie gândită să reziste, dar și să se încarce super rapid atunci când ai nevoie. Are 4500 mAh autonomie și Fast charging de 45W.

Sistemul de camere foto vine adaptat nevoilor digitale actuale, astfel că datorită AI-ului avansat și a îmbunătățirilor aduse, Samsung Galaxy S22+ te ajută să captezi imagini clare, stabile, detaliate și în culori vii care vor atrage atenția într-un mod plăcut. De asemenea, ai o mulțime de funcții cu care merită să te joci și să îți pui creativitatea la lucru: Single Take, Cinematic 8K Snap, Super Steady, dar și un mod Multi Mic Recording, sunt câteva dintre ele.

Nu uita,  în perioada  25 februarie-10 martie poți comanda Galaxy S22 Ultra/precomanda Galaxy S22|S22+, iar pentru orice Galaxy S22|S22+|S22 Ultra primești cadou și o pereche de căști Galaxy Buds Pro.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>