← Zoom out

Samsung Galaxy S21 vs S21 Plus vs S21 Ultra – pe care ar trebui să-l cumperi?

Salut, sunt Costin Giurgea și acesta este un comparativ proaspat între cele trei modele ale noii game S21 de la Samsung. Aș putea spune „unul mai cu moț ca altul” și n-aș greși foarte tare.

Costin Giurgea in Reviews
19 Feb 2021  |  2 min
Let others know:

Join the conversation:
0

Samsung a lansat la început de an noua gamă Galaxy S21, care cuprinde trei modele: Samsung Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G și Galaxy S21 Ultra 5G. Așa că aș începe prin a enumera câteva motive pentru care merită să iei în considerare unul dintre aceste modele.

  • În primul rând, sunt noi. Dacă ești pe piață pentru un smartphone nou, istoria ne-a învățat că gama de vârf de la Samsung e întotdeauna o idee bună.
  • În al doilea rând, toate vin cu display „super-high-top-end”, cu luminozitate foarte bună și high refresh rate, ceea ce face experiența de utilizare nu doar foarte rapidă, ci și foarte fluidă.
  • În al treilea rând, camerele livrează fotografii foarte bune, ceea ce înseamnă că și la hardware, și la software Samsung stă foarte bine.
  • Nu în ultimul rând, și la nivel de performanțe lucrurile stau bine. Stăteau bine și la S20, acum, din fericire, pare că modelele din noua gamă Galaxy S21 încing mai puțin dacă le pui serios la treabă.

La gama Galaxy S20 am spus că în războiul lor interior, bătălia se dădea întâi între S20 Ultra 5G și celelalte două, iar mai apoi între S20+ și S20. Ei bine, aici nu cred că mai e cazul. Și vă explic și de ce.

Pentru că Samsung Galaxy S21 5G are 6.2 inci, în timp ce Galaxy S21+ 5G și Galaxy S21 Ultra 5G au 6.7 și, respectiv, 6.8 inci. Deci la nivel de dimensiuni, pare că cel mic face opinie separată.

Samsung S21+ are calitățile lui incontestabile, dar atâta vreme cât la dimensiuni e atât de apropiat de S21 Ultra, iar la camere și la performanțe Ultra e semnificativ mai sus, nu văd de ce nu ai lua telefonul mai scump.

Orice ai vrea să alegi însă dintre cele trei, discuția se va învârti tot timpul pe următoarele capitole:

1. Dimensiuni / look & feel
2. Display
3. Baterie
4. Camere
5. Preț

Descoperă în clipul de mai sus care dintre Samsung S21, S21 Plus și S21 Ultra este mai bun, pe care ar trebui să-l cumperi, în funcție de nevoile și preferințele tale, dar și care sunt principalele asemănări și diferențe între noile flagship-uri Samsung.


Costin Giurgea
Scriu, produc și prezint un show de aventuri cu mașini. Citesc istorie, urmăresc geopolitică și mă scufund în tehnologie. Cred că singurul lucru care ne împiedică să ne conectam mai bine cu smartphoneurile este lățimea de bandă. Adică rapiditatea cu care putem noi să tastăm pe display. Ah, și abia aștept să se dea drumul turismului spațial. Ceea ce vă doresc și vouă!


>