← Zoom out

Samsung Galaxy A22 – unul dintre cele mai bune telefoane de buget în 2021

Lansat în vara acestui an, Galaxy A22 este un telefon dedicat unei anumite nișe. Este potrivit utilizatorilor care vor un smartphone bun, durabil, la preț mediu. Telefonul vine atât în varianta 4G, cât și în 5G. În acest review-ul vom detalia dotările lui Galaxy A22 4G.

Echipa Zoom in Lansări
2 Nov 2021  |  4 min
Samsung Galaxy A22 – unul dintre cele mai bune telefoane de buget în 2021Samsung Galaxy A22 – unul dintre cele mai bune telefoane de buget în 2021
Sursa Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
2

Samsung Galaxy A22 4G – specificații tehnice 

Având în vedere faptul că focusul celor de la Samsung a fost mai mult pe lansarea seriei S21 și a seriei A32, A52 și A72, Samsung Galaxy A22 4G nu a fost gândit să surprindă prin specificații high-end, mega-performante. Nu va concura cu telefoanele de top, însă, cu siguranță ocupă un loc excelent în nișa telefoanelor medii și de buget.

 Samsung Galaxy A22 4G – design surpinzător

Neted la atingere, cu detalii care captează lumina, body-ul lui Samsung Galaxy A22 4G este făcut să „străculească” în buzunarul tău și să se simtă excelent în mâinile tale. Spatele lucios, din plastic, reține amprentele, dar într-un mod puțin vizibil. Marginile mate, din plastic, încorporează butoanele de pornire, volum și senzorul de amprente, foarte rapid. Pe scurt, designul elegant al Galaxy A22 îi conferă un aspect modern și atrăgător.

 

Sursa Foto: samsung.com

Display Samsung Galaxy A22 4G 

Galaxy A22 4G  vine echipat cu un ecran Super AMOLED, ceva mai bun decât varianta TFT, de pe versiunea 5G. Display-ul este de 6.4 inchi, 600 nits, destul de performant. Datorită ratei de refresh de 90Hz și a luminozității, display-ul redă foarte bine conținutul, indiferent că citești un text sau urmărești animații dinamice. Datorită afișajului HD+ Super AMOLED, conținutul tău zilnic arată clar, detaliat și uimitor. În plus, Real Smooth păstrează vizualizarea continuă, indiferent dacă te joci sau dai scroll pe net.

Samsung Galaxy A22 4G – camere foto generoase

Sursa Foto: samsung.com

Sistemul de camere Samsung Galaxy A22 4G oferă patru perspective diferite. Folosind camera principală de 48MP poți fotografia în detalii clare și în culori vibrante momentele tale memorabile de zi cu zi. Folosind camera ultra-wide poți extinde lumea la 123˚, prin camera depth, de 2MP, reglezi profunzimea fundalului din fotografiile tale, iar prin camera macro surprinzi cele mai atrăgătoare detalii.

Camera de selfie este de 13MP, f/2.2, (wide), ceva mai performantă decât cea de pe versiunea 5G (8MP, f/2.0).

Baterie care ține

Bateria de 5000 mAh este unul dintre atuurile lui Samsung Galaxy A22 4G. Pe 5G găsim aceeași baterie. Autonomia ei îți permite să faci tot ce ți-ai propus, și să te distrezi ore în șir pe smartphone. În cutia telefonului, vei găsi și un încărcător cu 15W Adaptive Fast Charging, astfel că Samsung Galaxy A22 4G revine rapid la puterea maximă, după ce s-a descărcat.

Performanța lui Samsung Galaxy A22 4G

 

Sursa Foto: samsung.com

La capitolul performanță, A22 4G oferă un chipset Mediatek Helio G80, iar pe versiunea 5G vei găsi un Dimensity 700 de 7 nm. Este adevărat că aceste procesoare  sunt mai slăbuțe în comparație cu Dimensity 720 de pe Galaxy A32 5G, dar telefonul funcționează rapid. Ca minus, am putea menționa că pe partea de camere foto, A22 poate filma la cel mult 1152p@30fps, astfel că nu ai posibilitatea să înregistrezi clipuri 4K cum ai avea dacă A22 ar fi fost dotat cu un Dimensity 720. Aceasta ar fi punctul slab, însă, pe partea de multitasking, smartphone-ul lucrează foarte bine chiar și pe gaming.

De ce ți-ai cumpăra un Samsung Galaxy A22 4G

Așa cum am menționat anterior, A22 4G  nu concurează cu telefoanele de top, însă, este ideal celor care vor un smartphone de buget și cu dotări bune. Cu siguranță ai câteva motive pentru care merită să îl alegi:

Vrei un smartphone cu display admirabil

Datorită afișajului HD+ Super AMOLED, conținutul tău de zi cu zi arată mai bine pe display-ul lui Samsung Galaxy A22 4G. Imaginile sunt clare, detaliate și surprinzătoare. În plus, opțiunea Real Smooth păstrează imaginea perfectă, indiferent dacă te joci sau dai scroll pe social media.

Cauți un Samsung cu baterie gândită să reziste

Dacă te-ai săturat să fii dependent de o baterie externă sau de o priză, alege Samsung Galaxy A22 4G. Bateria lui are o autonomie de 5000mAh și încărcător cu 15W Adaptive Fast Charging. Așa că ai energie suficientă pentru o zi întreagă de utilizare.

Samsung Galaxy A22 4G surprinde lumea în cinci perspective diferite

Cu A22 4G poți surprinde lumea din toate perspectivele ei. Având un sistem cu patru senzori, îți poți antrena creativitatea în unghiuri diferite. Camera wide redă momentele în detalii clare și în culori atractive. Camera ultra-wide, captează lumea cu un unghi de vizualizare de 123 grade. Adăuga mai multă perspectivă la tot ceea ce fotografiezi, similar cu ceea ce se vede prin ochii utilizatorilor. Camera depth, de 2MP, îți permite să reglezi cu ușurință profunzimea fundalului și să faci fotografii de înaltă calitate.

La cele patru camere, se adaugă și camera de selfie wide de 13 MP, cu f/2.0

Vrei un telefon bun la un preț decent

Pentru că vorbim de un telefon Samsung, cam greu să punem la îndoială performanța, chiar și pentru un smartphone cu chipset Mediatek Helio G80. Așa că, la aproximativ 200€, telefonul oferă tot ce ai nevoie pentru orice task. De la navigări pe internet, discuții și story-uri în social media, până la sesiuni de gaming. 

Sursa Foto: samsung.com

Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?
  • Aparatura buna, performanta..personalul trebuie resetat.S-au format grupuri,grupulete, gasti in defavoarea potentialilor clienti.  • >