← Zoom out

Samsung Galaxy A22 5G – smartphone de buget, conectivitate 5G

Dacă vrei să îți achiziționezi un telefon nou și ai nevoie să te încadrezi într-un buget de 250 de euro, o recomandare bună ar fi Samsung A22 5G. De ce să alegi acest telefon? În rândurile următoare vei regăsi o prezentare detaliată a acestui device.

Echipa Zoom in Lansări
2 May 2022  |  3 min
Samsung Galaxy A22 5G – smartphone de buget, conectivitate 5GSamsung Galaxy A22 5G – smartphone de buget, conectivitate 5G
Sursa foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Specificații tehnice Samsung Galaxy A22 5G

Chiar dacă este un telefon lansat în luna iunie 2021, Samsung Galaxy A22 5G rămâne încă un telefon căutat, apreciat și recomandat mai ales pentru cei care vor un smartphone care arată premium, dar la un buget sub 1.250 lei. Designul elegant rămâne unul dintre atuurile telefonului. Conectivitatea 5G, bateria performantă, camera de 48 MP, dar și displayul compact pot fi puse tot la puncte forte. Iată detaliile pe larg în continuare.

Design care inspiră calitate

Una dintre remarcile multor utilizatori de Samsung Galaxy A22 5G a fost că, deși cadrul telefonului este din plastic, el nu se simte ca unul din plastic, ci mai curând ca ceva premium. Textura, finisajele, ramele subțiri conturează un design minimalist, elegant care inspiră calitate. Pe scurt, ți-e mai mare dragul să ții telefonul în mână. Cu un design compact, telefonul poate fi utilizat ușor, într-un mod confortabil, cu o singură mână.

Din punct de vedere al culorilor, pe site-ul Vodafone îl găsești în trei nuanțe diferite: Gray, White, Violet. Fiecare culoare poate fi asortată ușor stilului tău de viață, fie că este unul dinamic, activ și vesel, fie că este unul mai serios și încrezător.

Sursa: Vodafone Shop

Display echilibrat

Celor care le era dor de un telefon cu display de 6.6”, au ocazia să testeze acum Samsung Galaxy A22 5G. Telefonul vine cu un ecran TFT LCD, de 90Hz și cu o rezoluție de 1080 x 2400 pixels. Datorită tehnologiei FHD+, conținutul tău de zi cu zi arată mai bine – clar, detaliat și uimitor. În plus, opțiunea Real Smooth păstrează imaginea perfectă, indiferent dacă te joci sau derulezi. Rata de refresh de 90 Hz asigură o navigare ușoară și cursivă a ecranului.

Sistem de camere foto

La capitolul camere foto, Samsung Galaxy A22 5G ne încântă cu trei lentile dintre care cea principală are 48MP. Este un wide cu diafragma de f/1.8. La aceasta se adaugă încă doi senzori: o cameră ultra-wide de 5MP, f/2.2 și unghi de vizualizare de 115˚ și o cameră depth de 2MP cu f/2.4. Lipsește camera macro, însă cele trei camere oferite de A22 5G completează cam tot ce avem nevoie pentru fotografiile de zi cu zi. Folosind camera principală de 48MP poți capta momente memorabile, cu detalii clare și în culori vibrante, prin camera ulta-wide poți extinde unghiul de vizualizare la 115 grade, iar prin camera depth sau de profunzime poți crea acele portrete cool cu fundalul estompat, avantajul fiind că poți să reglezi neclaritatea fundalului din spatele subiectului.

De asemenea, efectul bokeh este disponibil și pe camera frontală. Cu cei 8MP ai camerei frontale poți să realizezi selfie-uri creative și spontane. La capitolul video, A22 5G poate filma în format 1152p@30fps.

Baterie de 5.000 mAh

Bateria este unul dintre punctele forte ale lui Samsung A22 5G. Vorbim de o autonomie de 5.000 mAh care îți permite să continui să faci ceea ce ai de rezolvat, ore în șir. Smartphone-ul vine și cu un Adaptive Fast Charging de până la 15W. Chiar dacă se descarcă, Galaxy A22 5G revine rapid la puterea lui maximă.

Performanță

La bordul său, Galaxy A22 5G are un procesor MT6833V Dimensity 700 de 7 nm, împreună cu 4 GB memorie RAM și 64 GB memorie internă. Procesorul permite și conectivitatea 5G. Astfel că se descurcă bine pe taskurile simple, de zi cu zi. Poți naviga lejer în social media, în aplicații, în browserele de net, dar și în sesiuni de gaming simple. Este adevărat că procesorul este mai slăbuț în comparație cu Dimensity 720 de pe Galaxy A32 5G, dar telefonul funcționează rapid și este o opțiune foarte bună pentru categoria lui de buget.

De ce ți-ai cumpăra un Samsung Galaxy A22 5G?

Samsung Galaxy A22 - cel mai bun telefon de buget

Așa cum putem observa la o scurtă analiză, pe lângă prețul accesibil, Samsung Galaxy A22 5G aduce și alte avantaje. Nu concurează cu telefoanele de top, dar este ideal celor care vor un smartphone destul de ieftin, cu design care inspiră calitate și cu dotări bune. Cu siguranță ai câteva motive pentru care merită să îl alegi:

  • Ai un display compact și destul de bun – ecranul TFT LCD, de 90Hz și cu o rezoluție de 1080 x 2400 pixels oferă imagini clare, detaliate și surprinzătoare;
  • Ai o baterie  5.000 mAh , gândită să reziste, dar și să se încarce repede;
  • Ai un sistem de camere cu trei senzori prin care îți poți antrena creativitatea în unghiuri diferite de la wide, la ultra-wide;
  • Ai conectivitate 5G la un preț de aproximativ 233€;
  • Telefonul oferă tot ce ai nevoie pentru orice task simplu, de zi cu zi.

Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>