← Zoom out

Samsung ar putea prezenta noul Galaxy S20 FE pe 23 septembrie. Ce noutăți ar aduce

Lansat în data de 11 februarie a acestui an, Samsung Galaxy S20 va primi un upgrade în cadrul unui eveniment anunțat de Samsung pentru această lună.

Echipa Zoom in Devices, Lansări
16 Sep 2020  |  1 min
Samsung ar putea prezenta noul Galaxy S20 FE pe 23 septembrie. Ce noutăți ar aduceSamsung ar putea prezenta noul Galaxy S20 FE pe 23 septembrie. Ce noutăți ar aduce
Sursă foto: Samsung.com
Let others know:

Join the conversation:
0

După o vară agitată și plină de noutăți pentru producătorul sud-coreean, în care am avut parte de lansarea familiei Note 20, am văzut noul Galaxy Z Flip 5G și am făcut cunoștință cu modelul Galaxy Z Fold 2, luna aceasta va fi dedicată unui nou eveniment Samsung, Galaxy Unpacked, anunțat pe 23 septembrie.

Noutăți de design pentru Galaxy S20 FE

Potrivit GSM Arena, în cadrul acestui eveniment care va fi transmis on-line, Samsung va prezenta modelul Galaxy S20 FE, un smartphone care va respecta în mare măsură linia de design a device-ului original S20, dar care se va evidenția în primul rând printr-o nouă paletă de culori mult mai diversă. De asemenea, există posibilitatea ca acest model să primească un ecran plat, nu curbat, așa cum am văzut pe Galaxy S20 la începutul acestui an, dar și o ramă ușor mai groasă.

Clipul de prezentare lansat de producător arată logo-ul Galaxy alături de două siluete de smartphone care își schimbă culoarea în decurs de 15 secunde. PhoneArena susține, din surse neoficiale, că noul model va veni în 6 culori.

Explicație foto: Imagini neoficiale cu S20 FE și culorile pe care acest noul model le-ar putea avea. Sursă foto: PhoneArena.com / @evleaks

Specificațiile tehnice posibile pentru Galaxy S20 FE

GSM Arena mai notează că ne putem aștepta la două versiuni ale modelului S20 FE, unul cu un procesor Snapdragon 865, care va permite conectivitatea 5G, iar al doilea 4G, cu un procesor Exynos 990. Procesoarele vor fi ajutate de câte 6GB RAM și 128GB spațiu de stocare.

Ambele versiuni vor primi un display SuperAMOLED de 6.5 inch, cu o rezoluție de 2400 x 1080, rata de refresh de 120Hz, protecție Gorilla Glass 3 și senzor de amprentă, ceea ce, pe scurt, se traduce într-o calitate excelentă a display-urilor, un segment unde Samsung nu a dezamăgit până în prezent.

Din punct de vedere al camerelor foto, aceste modele vor avea un sistem de trei lentile de 12 MP pe spate: un senzor principal, altul ultra-wide și o cameră telephoto. Camera frontală pentru selfies va avea un senzor de 32MP.

La capitolul conectivitate, acest model va include Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, NFC, dar și capacitatea de încărcare wireless. Nu în ultimul rând, bateria va avea 4500mAh și va permite încărcarea rapidă.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>