← Zoom out

Samsung a lansat oficial seria Galaxy S22. Ce noutăți aduce vedeta gamei, Samsung Galaxy S22 Ultra

Pasionații de tehnologie probabil că și-au pregătit deja popcornul, s-au așezat confortabil pe canapea și au urmărit cu interes evenimentul de lansare a gamei S22 de la Samsung, una dintre cele mai așteptate ale acestui an. Evenimentul Galaxy Unpacked de pe 9 februarie a găzduit prezentarea celor mai noi flagship-uri Samsung.

Echipa Zoom in Lansări
9 Feb 2022  |  4 min
Samsung a lansat oficial seria Galaxy S22. Ce noutăți aduce vedeta gamei, Samsung Galaxy S22 UltraSamsung a lansat oficial seria Galaxy S22. Ce noutăți aduce vedeta gamei, Samsung Galaxy S22 Ultra
Let others know:

Join the conversation:
1

Samsung Galaxy S22, S22 Plus  și S22 Ultra – lansarea oficială

Evenimentul Samsung Galaxy Unpacked 2022 a adus lansarea celor trei modele de smartphones din gama S22: Samsung Galaxy S22, S22 Plus și, vedeta seriei, S22 Ultra. Cele trei flagship-uri vin cu îmbunătățiri semnificative:

  • procesoare mai puternice – cele trei modele vin echipate cu Exynos 2200 (4nm), înlocuind astfel procesorul Exynos 2100 (5 nm) de pe gama S21;
  • dimensiuni și display-uri mai compacte pentru S22 și S22+;
  • upgrade-uri pentru sistemul de camere.

Ca de obicei, cele mai importante inovații au fost păstrate pentru smartphone-ul de top al seriei: Samsung Galaxy S22 Ultra. De data aceasta, modelul Ultra devine un hibrid între modelul S și modelul Note. Asta înseamnă că Samsung Galaxy S22 Ultra este primul telefon din seria Galaxy S care vine cu S Pen încorporat 😍 – o veste excelentă pentru utilizatorii care au simțit lipsa lui Note în 2021 și care obișnuiesc să folosească smartphone-ul pentru taskuri mai complexe sau care vor un telefon suficient de generos cât să înlocuiască cu succes o tabletă sau chiar un laptop.

Lansare Samsung Galaxy S22 Vodafone

Display la superlativ pentru Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra vine echipat cu un display larg, Dynamic AMOLED 2X, QHD+, de 6.8’’, și bineînțeles cu high refresh rate de 120Hz, plus super calitate pentru orice tip de conținut. Ecranul lui S22 Ultra oferă o experiență vizuală captivantă, dinamică, în culori vii și luminoase, indiferent că te joci, urmărești un clip, scrii mesaje, trimiți un e-mail  sau derulezi postările din social media.

Samsung Galaxy S22 Ultra – design elegant, body rezistent

Designul noului Samsung Galaxy S22 Ultra ne duce cu gândul la gama Note, oferind un aspect elegant, serios, ce inspiră durabilitate și siguranță. Asta poate și datorită dimensiunilor. Ultra are 163.3 lungime x 77.9 lățime x 8.9 mm grosime, și o greutate de 227 grame. Bineînțeles, vine echipat și cu protecție împotriva apei și prafului: IP68, așa că S22 Ultra este un smartphone pe care te poți baza mult timp.

Samsung optează anul acesta pentru un design foarte interesant pentru modulul foto și înlătură proeminența cu care ne-am obișnuit la S21 și care accentua sistemul de camere de pe spate.

Acest nou design este perfect pentru a minimiza aspectul smartphone-ului și, în același timp, reduce greutatea lui, economisind astfel câteva grame dedicate slotului pentru S-Pen. Opțiunile pentru noul S-Pen se pare că vin cu îmbunătățiri de care viitorii utilizatori se vor putea bucura curând.

🎁 Cei care comandă Samsung Galaxy S22 Ultra în perioada 9-24 februarie se vor bucura de telefon mai devreme de 25 februarie, plus că vor avea parte și de un cadou special: o pereche de Galaxy Buds Pro, pentru o experiență digitală completă. Îmbină imaginile de calitate oferite de smartphone cu sunetul clar și captivat oferit de căștile Galaxy Buds Pro.

Pentru modelele Samsung S22 și S22 Plus, precomanda se poate face începând cu data de 9 februarie.

Samsung Galaxy S22 Ultra vine cu cel mai rapid procesor de 4nm

O altă îmbunătățire importantă prezentată de Samsung este trecerea de la Exynos 2100 (5 nm), la un procesor nou, Exynos 2200 de 4 nm, care promite mai multă putere decât cipurile utilizate pe Samsung Galaxy S20 și S21. Procesorul întâlnit pe Samsung Galaxy S22 Ultra asigură un nivel crescut de performanță și un consum redus de energie la o temperatură de funcționare mai mică.

Ca spațiu de stocare, Samsung Galaxy S22 Ultra oferă mai multe variante: 8GB memorie RAM + 128GB memorie internă, 12GB RAM cu 256 sau 512GB memorie internă.

Baterie rezistentă cu 45W SuperFast Charging

Cum ne-am obișnuit deja, modelul Ultra vine echipat cu cea mai performantă baterie din serie, mai exact cu 5.000mAh cu SuperFast Charging de 45W. Ai 100% autonomie în mai puțin de 30 de minute. În plus, bateria vine echipată cu opțiunea Wireless PowerShare care îți permite să încarci telefonul chiar și de la un alt smartphone, ceas sau Galaxy Buds. Desigur, există și opțiunea Fast Wireless charging pentru cei care vor să scape de grija încărcătorului clasic.

Sistem de camere – fotografii și clipuri clare chiar și pe timp de noapte

Deși senzorul întâlnit pe S22 Ultra rămâne același senzor de 108MP, fotografiile realizate cu noul model sunt mult mai clare, mai detaliate și mai luminoase, mai ales pentru fotografiile și clipurile făcute pe timp de noapte.  Unul dintre mesajele de prezentare a seriei S22 este „Break through the night and experience the epic standard” și face referire la funcția nouă a lui S22 Ultra,  Nightography, prin care poți realiza imagini și clipuri stabile, nemișcate și clare, chiar și în lumină slabă.

Galaxy S22 Ultra vine echipat cu un sistem de patru camere, ideale pentru creatorii de conținut, care vor să fie pregătiți oricând să surprindă momentele importante din viața lor:

  • Camera principală wide de 108 MP, cu f/1,8, versiune îmbunătățită a senzorului, echipat cu Adaptive Pixel;
  • Camera ultra-wide de 12 MP, cu f/2,2 cu focalizare Dual Pixel AF și cu un unghi de corecție OIS mai larg care te ajută să filmezi videoclipuri stabile;
  • Camera cu teleobiectiv tip periscop de 10MP 10x, cu f/4,9:
  • Camera telephoto 10MP 3x, cu f/2,4.

Pe lângă acestea, există și camera frontală de 40MP, cu  f/2.2, ideală pentru selfie-uri reușite, clare și detaliate.

Așadar, Samsung Galaxy S22 Ultra  întâmpină publicul cu performanțe simțitoare pe partea de procesor, baterie, display și camere foto. În plus, S22 Ultra încearcă să completeze nevoia celor care au simțit lipsa lui Samsung Galaxy Note 21 și devine primul telefon din seria Galaxy S cu S Pen încorporat, gata să te susțină și să îți eficientizeze munca și taskurile de zi cu zi.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


  • >