← Zoom out

Reîncărcarea cartelei Vodafone: totul despre modalități și plata la încărcare

Cartelele reîncărcabile sunt ideale pentru cei care nu preferă abonamentele fixe, ci vânează cele mai noi oferte cu super bonusuri la un raport calitate-preț accesibil pentru ei. Dacă ești client Vodafone și ai o cartelă PrePay, merită să descoperi care sunt avantajele acestui serviciu și care sunt toate opțiunile pe care le ai atunci când vrei să reîncarci cartela.

Echipa Zoom in Cartela Vodafone
3 Jun 2021  |  7 min
Reîncărcarea cartelei Vodafone: totul despre modalități și plata la încărcareReîncărcarea cartelei Vodafone: totul despre modalități și plata la încărcare
Reîncărcarea cartelei Vodafone se poate face simplu și rapid, direct de pe laptop sau telefon | Sursă foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Ce este cartela reîncărcabilă și ce avantaje are

Pentru a vorbi relaxat oricât cu prietenii,  pentru a accesa netul oricând dorești, fără să stai cu grija costurilor suplimentare, la Vodafone găsești oferte pentru cartelă care răspund diverselor nevoi de comunicare, atât în țară, cât și în călătoriile tale din străinătate. Începând cu 5€ pe lună, ai parte de zeci de mii de MB de internet, minute și SMS-uri nelimitate în rețea, mii de minute și SMS-uri în alte rețele, plus minute internaționale.

Avantajele Cartelei Vodafone

La Cartela Vodafone, ofertele naționale de 6, 8 și 10 euro credit includ trafic de internet nelimitat într-o listă dinamică de aplicații de socializare, mesagerie și apeluri video, cum ar fi: Facebook, TikTok, WhatsApp, Instagram ș.a.

În plus, nu există riscul să depășești datele mobile sau minutele, nici să fii facturat suplimentar pentru ele. Ai libertate, nu ai un contract semnat cum este în cazul abonamentului și poți schimba oferta oricând dorești. Așa că, dacă preferi flexibilitatea, ești mereu în căutarea celor mai noi bonusuri și promoții, dacă vrei să încarci credit atunci când dorești, o Cartela Vodafone este cea mai bună opțiune pentru tine.

Singurul dezavantaj este dacă uiți sau nu ai cum să reîncarci, nu mai poți suna sau intra pe net – dar la Cartela Vodafone clienții pot opta pentru Oferta în avans, prin care rămân mereu conectați. Este un serviciu unic pe piață, prin care oferta li se reactivează automat clienților și au 7 zile la dispoziție sa reîncarce cu credit, timp în care pot folosi toate beneficiile de voce și date.

Serviciul se activează simplu, din aplicația My Vodafone sau prin SMS gratuit cu DA trimis la 366.

Cum încarci o Cartelă Vodafone, în funcție de device

Dacă în cazul abonamentului poți depăși 1-2 zile data scadentă a facturii, fără să te trezești cu netul și minutele suspendate, la cartela preplătită, toate serviciile se opresc atunci când expiră perioada de valabilitate a ofertei. Așa că, va fi nevoie să reîncarci cu valoarea ofertei înainte de expirarea ei. În cazul în care ți-a expirat deja oferta și ți-au fost suspendate serviciile, ai mai multe opțiuni:

 • poți merge direct în magazinele Vodafone sau in locații partenere de tip supermarket,
 • poți activa oferta în avans din My Vodafone sau prin SMS cu DA la 366,
 • plătești online și sigur cu un card bancar de pe un laptop, calculator,
 • te poți conecta la o rețea wireless pentru a face plata rapid, chiar de pe telefonul tău.

Cum reîncarci cartela Vodafone de pe desktop

De pe un laptop, tabletă sau calculator, intră pe site-ul Vodafone, din meniul de sus selectează Cartelă > Reîncărcare și vei ajunge pe pagina:  Reîncărcare cartelă  online: încărcare prepay. Sau și mai simplu, accesează: www.vodafone.ro/reincarcare

În formularul de aici, completează numărul de telefon pentru care vrei să depui creditul, adaugă o adresă de e-mail pe care să primești dovada și confirmarea plății, selectează suma dorită (5 euro, 6 euro, 8 sau 10 euro) și apasă butonul Reîncarcă acum.

Cum reîncarci o cartelă Vodafone de pe telefonul mobil prin aplicația My Vodafone

Conectează telefonul la o rețea wireless, dacă ai rămas fără date mobile, descarcă din Google Play sau AppStore aplicația My Vodafone România (dacă nu o ai deja). Deschide apoi My Vodafone. Aici ai două opțiuni.

Fie te poți conecta la aplicație fără parolă, introducând numărul tău de telefon plus un cod de autentificare pe care îl primești prin SMS. Codul trebuie să-l introduci exact cum l-ai primit în SMS. Sau îți poți crea un cont cu user și parolă, introducând o adresă de e-mail. După confirmarea adresei de e-mail îți alegi o parolă, iar numele de utilizator va fi numărul tău de telefon. Odată creat contul, din meniul rapid, apăsa pe Reîncarcă cartelă apoi introdu datele tale și Valoarea reîncărcării.

Opțiuni de reîncărcare a cartelei Vodafone, în funcție de modalitatea de plată

În cazul în care vrei să reîncarci o cartelă fără să te deplasezi la sediul unui magazin Vodafone, o poți face online, simplu, sigur și rapid. În felul acesta salvezi timp și devii eficient.

Online, cu cardul

Atât pe pagina www.vodafone.ro/reincarcare, cât și pe contul My Vodafone poți achita rapid și în siguranță, plătind online, cu cardul.

Vezi mai multe detalii în tutorialul de aici: Cum reîncarci Cartela & cum activezi o ofertă

Reîncărcare din contul tău My Vodafone

Cartela PrePay poate fi încărcată atât de tine, cât și de un prieten apropiat. De exemplu, părinții care vor să se asigure că adolescentul lor nu rămâne fără credit pe telefon, pot reîncărca din contul My Vodafone, din meniul rapid, accesează Reîncarcă o cartelă > Reîncarcă unui prieten.

reincarcare cartela vodafone din aplicatie

Se completează apoi formularul de plată cu numărul de telefon al persoanei căreia se reîncarcă oferta, se introduce adresa de e-mail, apoi se alege opțiunea de plată:

 • Plată direct cu cardul;
 • Reîncarcare cu voucher;
 • Plata la factură, pentru cei care au abonament Vodafone.

Oferta în avans

Dacă ai rămas fără credit și nu știi ce ai de făcut, o altă opțiune ar fi să îți activezi oferta în avans. Pentru a folosi acest serviciu trebuie ca în istoricul tău să ai deja cel puțin două reîncărcări pe cont. Pentru a activa opțiunea, tot ce ai de făcut este să trimiți „DA” prin SMS la 366. După aceea vei primi un mesaj care confirmă activarea ofertei. După activare ai la dispoziție șapte zile să reîncarci valoarea creditului primit în avans. Cu oferta în avans poți vorbi sau accesa netul chiar și dacă se întâmplă să rămâi fără credit.

Află mai multe pe: Ofertă în avans la Cartela Vodafone

Oferte la cartela Vodafone

cartela vodafone cu tiktok

Dacă vrei să te bucuri de oferte cu valabilitate mai mare de 28 de zile, poți opta pentru:

 • Oferta 10 cu 10€/lună, valabilitate de 42 zile, 100.000MB internet, nelimitat mesaje și apeluri video în Facebook, WhatsApp, TikTok, nelimitat minute și SMS-uri în rețea;
 • Oferta 8 cu 8€/lună, valabilitate 35 zile, 80.000MB internet, nelimitat mesaje și apeluri video în Facebook, WhatsApp, TikTok, nelimitat minute și SMS-uri în rețea, 1000 minute internaționale.

În schimb, dacă preferi oferte la un buget mai redus, dar cu minute și date mobile cât să îți ajungă, ai la dispoziție:

 • Oferta 5 cu 5€/lună, valabilitate 28 zile, 30.000MB internet +30.000MB bonus, nelimitat minute și SMS-uri în rețea, 1000 minute și SMS-uri în orice rețea națională, din care 100 minute internaționale;
 • Oferta 6 cu 6€/lună , valabilitate 28 zile. În plus față de oferta 5, oferta 6 vine cu date mobile, mesaje și apeluri video nelimitate în Facebook, WhatsApp, TikTok. La oferta 6 ai 60.000MB internet,  nelimitat minute și SMS-uri în rețea, 2000 minute și SMS-uri în orice rețea națională, din care 300 minute internaționale.

Atunci când călătorești în țări din Spațiul Economic European, poți alege una dintre cele trei oferte de mai jos, în funcție de perioada șederii, dar și de nevoile de consum:

 • Oferta 4, 4€/lună, valabilitate 21 zile cu 2.800 MB în Spațiul Economic European + 100 minute/SMS-uri);
 • Oferta 15 SEE, 15€/lună, valabilitate 28 zile cu 10.500MB în Spațiul Economic European + 2000 de minute + 200 de SMS;
 • Oferta 35, în afara SEE, 35€/lună, valabilitate 28 zile cu 24.500 MB in Spațiul Economic European + 2000 minute + 200 SMS-uri

Dacă alegi să călătorești mai departe, avem soluții pentru a rămâne conectat cu cei dragi de acasă:

 • Oferta 15, valabilă și în afara SEE, 15€/lună, valabilitate 28 zile și 1000MB și 100 minute și SMS-uri în țări precum Australia, Canada, Elveția, Hong Kong, India, Indonezia, Israel, Japonia, Jersey, Kenya, Kuweit, Malaezia, Macedonia, Republica Moldova, Qatar, Serbia, Singapore, SUA, Thailanda, Turcia, Vietnam;
 • Oferta 35, cu 35€/lună, valabilitate 28 zile, ai 1000 MB de net și 100 de minute în tări din afara SEE, cum ar fi Argentina, Australia, Bahrain, Bangladesh, Brazilia, Canada, Chile, China, Columbia, Elveția, Republica Dominicană, Georgia, Irak, Insula Man, Jamaica, Hong Kong, India, Indonezia, Israel, Iordania, Japonia, Jersey, Kazakhstan, Kenya, Kuweit, Macedonia, Malaezia, Mexic, Republica Moldova, Monaco, Muntenegru, Palestina, Peru, Puerto Rico, Qatar, Rusia, Serbia, Singapore, Sri Lanka, SUA, Thailanda, Taiwan, Turcia, Ucraina, Uruguay, Vietnam

Dacă totuși nu îți sunt suficiente beneficiile alocate într-o ofertă, e bine să știi că îți poți activa aceeași ofertă de mai multe ori, beneficiile cumulându-se și astfel poți sta și mai liniștit!

Și….încă ceva, toate ofertele cu beneficii în roaming conțin și beneficii valabile național, deci la întoarcerea în țară nu îți face griji, o să îți funcționeze telefonul cu aceeași ofertă dacă se află în perioada de valabilitate.

Toate ofertele sunt exprimate în euro credit, TVA-ul aplicându-se la achiziția valorii de reîncărcare.

Vezi toate ofertele pentru cartela Vodafone

Cum încarci cartela Vodafone dacă te afli în străinătate 

În cazul în care te afli în străinătate şi ai rămas fără credit, ai la dispoziție mai multe opțiuni prin care poți reîncărca oferta:

 • Direct de pe telefonul tău mobil folosind aplicația My Vodafone. La secţiunea Reîncărcare poți plăti rapid, online, cu cardul de oriunde din lume;
 • Poți plăti online, cu cardul pe www.vodafone.ro/reincarcare;

Indiferent unde te afli, poți reîncărca oferta ta sau cartele unui prieten apropiat. Simplu, rapid și ușor, rămâi conectate la internet și minute nelimitate în rețea.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>