← Zoom out

Realme GT2 review – un smartphone puternic la buget mediu

Pasionații care doresc un telefon puternic la buget mediu au la îndemână Realme GT 2, cu siguranță, unul dintre cele mai bune telefoane apărute pe piață în acest an. Realme GT 2 a devenit emblematic pentru atractivitatea telefoanelor produse de constructorul chinez.

Acest model furnizează hardware mai bun decât concurența. Realme GT 2 face parte din categoria flagship. Are un ecran OLED luminos și vibrant de 120 Hz, o cameră principală impresionantă de 50 MP și un procesor Snapdragon 888 nemuritor. Pe lângă aspectele tehnice de top, producătorul chinez demonstrează că este sensibil la una dintre marile provocări ale Planetei – ecologia!

Echipa Zoom in Lansări
11 Apr 2022  |  3 min
Realme GT2 review – un smartphone puternic la buget mediuRealme GT2 review – un smartphone puternic la buget mediu
Sursa Foto: Realme
Let others know:

Join the conversation:
0

Realme GT 2 – Design șarmant și unic

China și Japonia și-au strâns mâinile pentru o colaborare de excepție. Alianța a permis nașterea unui smartphone cu design atrăgător, chiar dacă nu este din sticlă! Spatele este din plastic și, cu toate acestea, îi conferă un aer estetic, etalând clasă. Este un telefon solid și unic prin construcție. Realme îl descrie ca fiind ”derivat din resurse regenerabile, cum ar fi celuloza de hârtie” și-l numește biopolimer. Această parte a smartphone-ului a fost supusă unui proces de gravare cu laser, oferindu-i astfel o textură similară cu cea a hârtiei. Conform producătorului, acest lucru reduce amprenta de carbon cu 35%.

Modulul de cameră este puțin ieșit din carcasă. Lângă cele trei camere foto a fost amplasată o zonă dreptunghiulară ieșită din relief, unde apar numele producătorului chinez și cel al renumitului designer industrial japonez Naoto Fukusawa.

Realme GT 2 – Display creativ

Producătorul chinez a optat pentru un display mărit față de versiunea de 6,43 inch de la GT 5G. În ciuda diagonalei crescute la 6,62 inch, acest smartphone este, în mare parte, ușor de utilizat cu o singură mână. Acest avantaj a fost conferit și de designul din plastic, care a adus o importantă economie la categoria greutate.

Realme GT 2 oferă o experiență de vizionare fluidă. Mai mult, în premieră în industria smarthpone-urilor, acest produs are parte de un afișaj plat AMOLED 2K, cu tehnologie LTPO 2.0.

Culorile arată excelent, iar ecranul are capacitatea de a răspunde în viteză atunci când primește comenzi. Display-ul face față excelent consumului media și social-media.

Ecranul de GT 2 prezintă și tehnologie cool – scannerul de amprentă încorporat are și funcție pentru măsurarea pulsului și a ritmului cardiac!

Sursa Foto: Realme

Realme GT 2 – Camere foto-video în pas cu timpul marilor provocări

Producătorul chinez a continuat și la acest capitol colaborarea cu partea niponă. De această dată este vorba de Sony, care oferă o cameră de fotografiat primară IMX766 de 50 MP, având funcții speciale Street Photography si Super Nightscape. Chiar dacă îi lipsește senzorul utrawide mai mare amplasat pe varianta Pro, această cameră funcționează rapid, comutând fără bâlbâială între modurile de captare a luminozității.

Opțiunile sunt prezentate într-un mod rațional, imitându-le aproape identic pe cele ale concurenței de top.

Fotografiile produse sunt pline de detalii, chiar dacă, uneori, au tendința puțin exagerată, iar intervalul dinamic este larg.

În condiții de lumină redusă, modul de noapte și stabilizarea optică a imaginii de pe senzorul principal se combină pentru a oferi o calitate sigură a imaginii. Chiar dacă nu atinge cotele cele mai înalte, imaginea redată este una respectabilă.

  • Cameră frontală – 16 MP
  • Rezoluție video – 1.080 p – 30 fps
  • Cameră principală – 50 MP (wide) + 8 MP (ultra wide) + 2 MP (macro).
Sursa Foto: Realme

Realme GT 2 – Baterie cu încărcare ultra rapidă

Smarthpone-ul produs de Realme are o capacitate a bateriei de 5.000 mAh. Are o autonomie peste media competitorilor. Dar nu pe acest aspect a mizat producătorul chinez… Chiar dacă bateria cedează într-un timp scurt, strategia Realme este alta – viitorul este reprezentat de un telefon care se încarcă extrem de rapid!

Conform specificațiilor Realme, modelul GT 2 are nevoie de doar 33 de minute pentru o încărcare completă, la 65 W.

Realme GT 2 – Performanțe de top

Sursa Foto: Realme

Cumpără-l dacă vrei putere la un buget mediu! Este unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri cu un adevărat procesor de top. Snapdragon 888, SM 8350AB, 2.84 Ghz, Octa-Core, este un procesor Android extrem de rapid, care îmbătrânește frumos.

Acest telefon reprezintă o forță, fiind un aliat prețios pentru pasionații jocurilor de gaming. Potrivit fabricantului, GT 2 are una dintre cele mai mari zone de disipare a căldurii din această industrie. Sistemul de răcire în opt straturi folosește gel pe bază de nano diamante (Stainless Steel Vapor Cooling Plus).

În ceea ce privește stocarea și memoria, GT 2 dispune de tehnologia Dynamic RAM Expansion (memorie virtuală).

Motivele pentru care Realme GT 2 nu are voie să-ți lipsească din arsenal

GT 2 este o variantă atrăgătoare pentru utilizatorii care vor să încerce telefoane noi și bune, altele decât cele consacrate.

Realme GT 2 este un telefon premiu, care te poate lăsa cu gura căscată la un preț accesibil de până în 550  de euro. Are performanțe identice dar un preț mult mai scăzut față de mărcile rivale.

De asemenea, GT 2 prezintă dotări hardware de top – procesorul puternic asigurând o grafică excelentă și, totodată, având capacitatea de a rula jocuri video avansate.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>