← Zoom out

Quiz. Ce telefon ți se potrivește, în funcție de rețeaua socială preferată

Echipa Zoom in Quiz, Zoom In
26 Mar 2021  |  1 min
Quiz. Ce telefon ți se potrivește, în funcție de rețeaua socială preferatăQuiz. Ce telefon ți se potrivește, în funcție de rețeaua socială preferată
Sursa foto: Pexels.com
Let others know:

Join the conversation:
0

Social Media a schimbat modul în care trăim, iar rețelele sociale fac parte din viețile noastre. Fie că preferi Facebook, Instagram, Tik Tok sau LinkedIn, sigur ai cel puțin una dintre aceste aplicații pe smartphone-ul tău. În România, 15,49 milioane de oameni au acces la internet, dintre care 12 milioane folosesc rețelele de socializare, conform Datareportal.com.

Pentru unii, Social Media este sursă de entertainment, pentru alții sursă de comunicare și informare sau o platformă de shopping. Cert este că le folosim constant, așa că ți-am pregătit un test să descoperi care este smartphone-ul perfect pentru tine, în funcție de rețeaua socială pe care petreci cel mai mult timp.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>