← Zoom out

Primul smartphone cu cameră frontală sub display care ar putea ajunge în Europa

ZTE a reușit să fie cu un pas în fața competitorilor și a lansat primul smartphone cu camera de selfie ascunsă sub ecran.

Echipa Zoom in Devices, Lansări
16 Dec 2020  |  2 min
Let others know:

Join the conversation:
0

Noul ZTE Axon 20 5G este disponibil pe piața din China de ceva timp. Smartphone-ul a fost anunțat în cadrul unui eveniment, la începutul lunii septembrie, și a fost disponibil în China încă din 10 septembrie.

Următorul pas în tehnologie în materie de telefoane mobile este realizat de acest ZTE Axon 20 5G. Noul smartphone este unic în lume, în acest moment, datorită faptului ca vine cu o cameră frontală sub display, care nu este vizibilă.

ZTE a folosit pentru a ascunde camera o peliculă specială, care este destul de transparentă pentru a permite trecerea luminii fără a întâmpina probleme. Camera noului ZTE Axon 20 5G reglează cantitatea necesară de lumină captată la fiecare captură, datorită senzorului propriu.

ZTE primește deja rezervări pentru noul smartphone, întrucât cantitățile sunt limitate deocamdată, iar producătorul spune că livrările vor începe cu data de 21 decembrie. Prețul smartphone-lui nu a fost dezvăluit încă, dar este posibil ca un anunț oficial să fie făcut foarte curând.

În plus, noul smartphone va veni cu patru camere pe partea din spate, cu un senzor principal de 64 megapixeli, iar cititorul de amprentă se va afla tot sub display. Cu siguranță pasionații de fotografii vor fi impresionați de saltul tehnologic cu care vine surprinzătorul smartphone de la ZTE.

Primele piețe pe care urmează să fie oferit spre vânzare, în afara Chinei sunt: Marea Britanie, Uniunea europeana, Japonia, Coreea de Sud, Thailanda, Malaezia, Filipine, Emiratele Arabe Unite, Ucraina, Arabia Saudita, Africa de Sud.

Cele mai importante specificații ale noului smartphone ZTE Axon 20 5G

Dincolo de o cameră frontală de 32MP cu totul deosebită, acest smartphone se remarcă prin procesorul de top de la Qualcomm, Snapdragon 765G, dar și cu un display OLED de 6.92 inch, FULL HD+. Va mai avea între 6 și 12 GB RAM, până la 256GB spațiu de stocare și suport pentru un card microSD. Nu în ultimul rând, vorbim despre un smartphone care va permite conectivitatea 5G.

Pe spate, cele 4 camere foto sunt împărțite astfel: o lentilă principală de 64MP, alta ultra-wide de 8Mp, și alte două de câte 2MP fiecare, vorbim despre cea macro și senzorul de profunzime.

La capitolul baterie, acest model va veni cu o capacitate de 4120 mAh, cu încărcare rapidă.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>