← Zoom out

Poco lansează cel mai ieftin telefon de gaming. Cât costă și cum arată noul C3

După numeroase teasere, Poco, brandul low budget de la Xiaomi, a anunțat, în sfârșit, lansarea noului Poco C3.

Echipa Zoom in Devices, Lansări
7 Oct 2020  |  1 min
Poco lansează cel mai ieftin telefon de gaming. Cât costă și cum arată noul C3Poco lansează cel mai ieftin telefon de gaming. Cât costă și cum arată noul C3
Foto: Poco
Let others know:

Join the conversation:
0

Dacă te întrebi de unde vine numele, atunci trebuie să știi că acel „C” din denumire vine de la camere foto, iar cifra 3 indică numărul de senzori de pe spatele telefonului. Poco C3 are multe în comun cu Redmi 9C, mai puțin senzorul pentru amprentă.

Însă cel mai surprinzător lucru la acest telefon este prețul: în jurul a 100 de dolari. Este drept, pentru a pune pe piață un smartphone în 2020 la un preț atât de mic, Poco a făcut și câteva compromisuri. Începem însă prin a analiza specificațiile noului Poco C3:

Poco C3 vine cu un display de 6.53 inci, cu rezoluție HD+ și ratio de 20:9. Camera principală de pe spate are 13 MP, camera macro are 2 MP, iar senzorul de profunzime vine și el cu 2 MP. Procesorul de pe acest telefon este un Helio G35, cu 3 sau 4 GB de RAM și capacitate de stocare de 32 sau 64 GB.

Sistemul de operare este Android 10, peste care a fost aplicată interfața MIUI 12. Poco C3 vine cu o baterie de 5,000 mAh, cu încărcare rapidă la 10W.

Designul telefonului este mai drăguț decât te-ai aștepta la un smartphone de 100 de dolari și este disponibil în 3 culori: Arctic Blue, Lime Green și Matte Black.

Poco a numit acest telefon „The Game Changer” și, în ciuda prețului extrem de mic, este capabil să ruleze multe jocuri, relatează Talk Android, însă ar fi nerealist să ne așteptăm la o experiență de gaming ca pe un smartphone high-end, având în vedere procesorul telefonului, care nu este cel mai puternic, precum și numărul de RAM din spate (telefonul vine atât în versiune cu 3 GB de RAM, cât și cu 4 GB).


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>