← Zoom out

OPPO X 2021 Unboxing – primul telefon rulabil din lume

Costin Giurgea in Inovație, Reviews
30 Mar 2021  |  1 min
Let others know:

Join the conversation:
2

Ați ajuns la acest video pentru că sunteți pasionați de tehnologie. Inovațiile se întâmplă des, dar unele sunt mai memorabile decât altele. Pe mine m-au învățat oamenii de la Top Gear că orice intră în emisiune trebuie să plece de la o idee memorabilă și să aibă o execuție spectaculoasă.

Ei bine, cred că și produsele de succes trebuie să bifeze aceste două cerințe. Iar astăzi vorbim despre OPPO X, un prototip de smartphone cu display rulabil. Am citit tot ce era de citit despre el și, totuși, e ceva în mine care nu crede că se poate.

Oppo X 2021 telefon rulabil

OPPO X 2021 este primul smartphone-concept din lume cu ecran rulabil. Noua tehnologie propusă de OPPO permite extinderea ecranului de la 6.7 inci la 7.4 inci, lucru care se întâmplă fluid, interfața adaptându-se instantaneu. Urmăriți clipul video și aflați care este mecanismul din spatele acestei „minuni” care se întâmplă cu ecranul, cum se adaptează interfața și sistemul de operare, dar și cum se simte experiența de gaming, browsing sau video pe acest ecran expandabil.

Cum ți se pare telefonul-concept cu ecran rulabil de la OPPO? Ai fi curios să-l testezi?

Oppo X 2021 telefon rulabil

Costin Giurgea
Scriu, produc și prezint un show de aventuri cu mașini. Citesc istorie, urmăresc geopolitică și mă scufund în tehnologie. Cred că singurul lucru care ne împiedică să ne conectam mai bine cu smartphoneurile este lățimea de bandă. Adică rapiditatea cu care putem noi să tastăm pe display. Ah, și abia aștept să se dea drumul turismului spațial. Ceea ce vă doresc și vouă!
    • Asta nu e locul sa pui astfel de intrebari. Este greu sa judeci singur ? Unde oare ai putea pune intrebarea asta ?  • >