← Zoom out

OPPO va lansa primul flagship 5G care va utiliza procesorul Snapdragon 888

Cele mai noi smartphone-uri din seria OPPO Find X vor fi lansate în primul trimestru al anului 2021 și vor fi primele smartphone-uri care vor utiliza noul procesor Qualcomm, Snapdragon 888.

Echipa Zoom in Devices, Lansări
3 Dec 2020  |  1 min
OPPO va lansa primul flagship 5G care va utiliza procesorul Snapdragon 888OPPO va lansa primul flagship 5G care va utiliza procesorul Snapdragon 888
Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Dezvoltat pe baza tehnologiei de 5nm și având la bază sistemul Qualcomm Snapdragon X60 5G Modem-RF, platforma mobilă inovativă Snapdragon 888 5G oferă performanțe superioare și aduce îmbunătățiri suplimentare în ceea ce privește tehnologia 5G, imagistica, AI și experiența de gaming pe cele mai noi flagship-uri 5G ale seriei OPPO Find X.

Cele mai noi flagship-uri din seria OPPO Find X vor dispune de sistemul de management al culorilor, care permite fotografierea pe 10 biți și care rulează pe platforma Android, sistem lansat în cadrul OPPO INNO DAY 2020.

„Colaborarea dintre OPPO și Qualcomm Technologies este o una strânsă, de lungă durată. Împărtășim viziuni asemănătoare în drumul nostru pentru descoperirea experienței mobile superioare. Dacă în anii trecuți ne doream să facem din 5G o realitate, acum este despre a descoperi potențialul enorm al tehnologiei 5G.

Snapdragon 888 5G, cea mai recentă platformă mobilă dezvoltată de Qualcomm Technologies, oferă îmbunătățiri impresionante în ceea ce privește tehnologia 5G, imagistica și experiența AI. De aceea, suntem încântați că vom fi primii care vor lansa un flagship care utilizează Snapdragon 888, lansare ce va avea loc în primul trimestru al anului 2021”, a declarat Alen Wu, Vicepreședintele companiei și Președintele Global de Vânzări OPPO.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>