← Zoom out

OPPO Reno5 – flagship-ul 5G cu preț imbatabil și funcții uimitoare pentru creatorii de conținut

OPPO a lansat Reno5 5G și Reno5 Lite pe piața din Romania. Noul flagship, OPPO Reno5 5G, vine cu un design subțire, de 7.9 mm, și ușor – telefonul cântărește doar 172 g.

Echipa Zoom in Lansări
30 Mar 2021  |  2 min
OPPO Reno5 – flagship-ul 5G cu preț imbatabil și funcții uimitoare pentru creatorii de conținutOPPO Reno5 – flagship-ul 5G cu preț imbatabil și funcții uimitoare pentru creatorii de conținut
Foto: OPPO
Let others know:

Join the conversation:
1

OPPO Reno5 5G are un display OLED de 6.32 inci, cu rată de refresh 90 Hz, rezoluție 1080 x 2400p, o baterie de 4.500 mAh cu încărcare rapidă SuperVOOC la 65 W, un sistem quad de camere, cu o lentilă principală de 64 MP, și este echipat cu procesorul Snapdragon 765G.

Alături de celelalte tehnologii avansate, inclusiv tehnologia de încărcare rapidă SuperVOOC 2.0 de 65W, suportul 5G, ecranul AMOLED, cu rată de refresh de 90Hz, toate dispuse într-o carcasă ușoară și subțire, Reno5 5G pare a fi conceput în jurul îmbunătățirii considerabile a filmărilor.

Clipuri video spectaculoase cu AI Pro

Alături de celelalte tehnologii avansate, inclusiv tehnologia de încărcare rapidă SuperVOOC 2.0 de 65W, suportul 5G, ecranul AMOLED, cu rată de refresh de 90Hz, toate dispuse într-o carcasă ușoară și subțire, Reno5 5G pare a fi conceput în jurul îmbunătățirii considerabile a filmărilor.

Prin sistemul video FDF Portrait (Full Dimension Fusion), utilizatorii smartphone-ului Reno5 5G pot personaliza setările AI Highlight Video în funcție de propriile nevoi.

Astfel, aceasta este prima funcție din industrie care reușește să detecteze automat lumina și să îmbunătățească calitățile video în consecință, prin aplicarea algoritmilor de top OPPO Ultra Night Video și Live HDR.

În plus, Reno5 5G introduce o serie de caracteristici video cu ajutorul cărora utilizatorii pot crea conținut mai creativ. Noua funcție Dual-View Video permite filmarea simultană cu camera principală si cea frontală.
Această funcție de înregistrare oferă o perspectivă dublă a imaginilor filmate – perfectă pentru creatorii de conținut care își doresc să filmeze ambele cadre și să fie parte din acțiune pe parcursul acestora.

De asemenea, Reno5 5G încorporează funcțiile video iconice, precum OPPO Ultra Steady Video 3.0 – tehnologia exclusivă de stabilizare care permite utilizatorilor să realizeze videoclipuri stabile, de înaltă calitate. În ceea ce privește performanțele foto, Reno5 5G prezintă de asemenea o îmbunătățire semnificativă datorită OPPO Image-clear Engine.

Această optimizare la nivel de sistem permite utilizatorilor să fotografieze clar subiectul în mișcare sau să surpindă rapid momentele de neuitat atunci când este cazul.

OPPO Reno 5 5G

OPPO Reno5 – Design subțire și ușor

Deși încorporează cele mai avansate tehnologii într-o carcasă, Reno5 5G rămâne un smartphone extrem de subțire și comod. Cu o greutate de 172g și doar 7.9 mm grosime, smartphone-ul Reno5 5G valorifică la maximum marginile ramei display-ului reducând marginea inferioară cu 28% comparativ cu Reno4, la doar 3.98mm.

Cu ajutorul display-ului edge-to-edge experiența de vizionare este una mai imersivă. De asemenea, noul Reno5 5G are un raport screen-to-body de 91.7%, comparativ cu doar 90.7% al smartphone-ului Reno4. Mai mult, senzorul de amprentă este integrat sub display, oferind o deblocare instantă, păstrând în același timp securitatea datelor.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


  • >