← Zoom out

OPPO A16s – telefonul sub 1.000 de lei, cu design elegant și baterie durabilă

Lansat în 2021, OPPO A16s este un telefon de buget pe care îl poți găsi la 140-200 euro, în funcție de oferte. Deși, de multe ori, nu avem așteptări mari de la un telefon mediu, OPPO A16s vine și cu unele dotări excelente pentru nivelul lui.

Echipa Zoom in Lansări
14 Dec 2021  |  2 min
OPPO A16s –  telefonul sub 1.000 de lei, cu design elegant și baterie durabilăOPPO A16s –  telefonul sub 1.000 de lei, cu design elegant și baterie durabilă
Sursa foto: OPPO
Let others know:

Join the conversation:
0

Design elegant, strălucitor, metalic

Aproape identic cu versiunea OPPO A16, modelul S vine cu un design elegant, metalic. Spatele telefonului și marginile ultra-subțiri, ușor curbate sunt dintr-un plastic rezistent și confortabil la atingere. Ca dimensiuni, OPPO A16s  se laudă cu:

  • Înălțime: aproximativ 163,8 mm
  • Lățime: aproximativ 75,6 mm
  • Grosime: aproximativ 8,4 mm
  • Greutate: aproximativ 190 g

Display-ul lui OPPO A16s

OPPO A16s vine cu un display de 6,52″ (16,55 cm), tip LCD, afișaj HD+ și rata de refresh 60 Hz. Beneficiul principal al acestui display este că are integrate funcții ce oferă oricărui utilizator un confort vizual sporit. Sistemul inteligent AI de îngrijire a ochilor, se adaptează automat la nivelul de luminozitate din jurul tău, astfel că nu va fi nevoie să reglezi tot timpul luminozitatea ecranului.

Sistemul de camere

Sursa: OPPO

Dacă îți dorești un smartphone de buget, cu un sistem de camere decent, OPPO A16s îți oferă trei lentile diferite prin care poți surprinde lumea:

  • cameră principală de 13 MP cu unghi larg de 80°, cu focalizare automată activată;
  • cameră cu adâncime de 2 MP pentru portrete reușite;
  • cameră macro de 2 MP prin care captezi cele mai frumoase detalii.

Toate cele trei camere sunt alimentate individual de AI care dă fotografiilor claritate și culori naturale. În plus, pasionații de efecte Bokeh își pot descoperi și antrena creativitatea cu cele 15 filtre care aduc o doză de notă artistică fotografiilor.

Pe lângă cele trei lentile, există și camera frontală de 8MP, concepută pentru selfie-uri clare.

Bateria lui OPPO A16s

Sursa: OPPO

Bateria aduce una dintre specificațiile de top ale smartphone-ului pentru că vine cu o autonomie de 5000mAh (echivalent cu 21.02 ore de urmărit clipuri în YouTube). Rămâi online zi și noapte. Și chiar dacă rămâi cu 20% baterie, OPPO A16s vine echipat cu opțiunile Super Power Saving  și Super Nighttime Standby care economisesc energie atunci când ai nevoie.

Performanță

Echipat cu un procesor MediaTek Helio G35, OPPO A16  funcționează bine pe taskuri simple cum ar fi navigări pe internet, discuții în social media, mesaje tip text sau convorbiri tip call video. Telefonul vine cu un avantaj: memorie generousă. Smartphone-ul are 4 GB RAM și 64GB stocare pentru ca tu să te bucuri din plin de o experiență completă. OPPO A16s este în stare să furnizeze niște performanțe bune la utilizarea de zi cu zi.

De ce ți-ai cumpăra un OPPO A16s

Dintre atâtea modele de telefoane existente pe piață, de ce te-ai opri la OPPO A16s? În primul rând este un smartphone nou, lansat în 2021, și are specificații decente. Este ideal mai ales pentru persoanele care caută un telefon de buget – să nu depășească 1000 lei, dar și pentru cei care vor un smartphone a cărui baterie să țină o zi întreagă.

OPPO A16s dispune de o baterie puternică de 5000 mAh, iar modul special Super Nighttime Standby poate reduce consumul pe timp de noapte cu 1.21%.

Și la capitolul memorie, telefonul stă bine. OPPO A16s are 4 GB RAM și 64GB stocare pentru ca tu să te bucuri din plin de o experiență completă.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>