← Zoom out

OPPO a lansat seria Reno4 Pro în România. Ce specificații are noul smartphone

OPPO a lansat și în România noul Reno4 Pro 5G, care este acum disponibil la precomandă și vine la pachet cu smartwatch-ul OPPO Watch cadou. Producătorul a lansat și Reno4 Lite, o versiune mai accesibilă a device-ului.

Echipa Zoom in Devices, Lansări
2 Oct 2020  |  2 min
OPPO a lansat seria Reno4 Pro în România. Ce specificații are noul smartphoneOPPO a lansat seria Reno4 Pro în România. Ce specificații are noul smartphone
Foto: OPPO
Let others know:

Join the conversation:
1

OPPO Reno4 Pro 5G oferă conexiune 5G și dispune de moduri inovatoare de filmare și fotografiere, dar și cu tehnologia de încărcare SuperVOOC 2.0 pe 65W. Datorită ecranului Borderless Sense de 90Hz, Reno4 Pro 5G oferă o experiență de utilizare cursivă, într-un design elegant și minimalist.
Reno4 Pro 5G este cel mai subțire smartphone 5G cu încărcare rapidă de 65W.

OPPO Reno4 Pro – specificații

Deși seria OPPO Reno este mai degrabă o categorie de telefoane mid-range, dacă ne uităm la preț, Reno4 Pro 5G se simte mai degrabă ca un flagship. Spre deosebire de Reno3 Pro, unde spatele telefonului era acoperit de un policarbonat lucios, Reno4 Pro are Gorilla Glass 5 și pe față, și pe spate.

Telefonul este ușor, are 169g, și 7.6mm grosime, un display Super AMOLED de 6.5″, cu rezoluție 1080×2400 pixeli FHD și rată de refresh de 90 Hz. Procesorul este un Qualcomm SM7250, cu 12 GB de RAM, și rămâne de testat cum se descurcă acesta pe noul telefon OPPO, mai ales în teste intensive de performanță, la multitasking și gaming.

OPPO Reno4 Pro are 3 camere pe spate: o cameră principală de 48 MP,F/1.7 cu stabilizare optică și focalizare laser, cameră ultra-wide de 12 MP f/2.2, recomandată mai ales pentru filmări, și o cameră zoom 2x de 13 MP f/2.4, în timp ce camera frontală are 32 MP. OPPO a introdus pe acest telefon nou și tehnologia Ultra Night Video, care permite înregistrarea clipurilor video la calitate mai bună chiar și în condiții de luminozitate redusă.

În softul camerei găsim și 6 moduri portret pentru camera frontală, care se bazează pe inteligență artificială, îmbunătățind calitatea imaginilor și nivelul detaliilor din fotografii, susține producătorul.

Mai mult, OPPO Reno4 Pro 5G are un senzor pixel 1,2.43” de 1.4 μm. Modelul este compatibil și cu four-in-onepixels, funcționând la o expunere mai largă și sensibilitate ridicată în condiții de luminozitate scăzută. O altă funcție care face diferența este algoritmul proprietar „Moonlight Video” care îmbunătățește luminozitatea ecranului cu 74.4% și claritatea imaginii cu 33.7%.

OPPO Reno4 Pro rulează pe un sistem de operare ColorOS 7.2, aplicat pe un Android 10. Din păcate, OPPO nu a reușit să aducă pe Reno4 Pro noul Android 11, însă update-ul va fi disponibil în curând pentru OPPP Reno3, OPPO Reno3 Pro și seria Reno4.

OPPO Reno4 Pro 5G este disponibil deja la precomandă și vine cu un cadou: ceasul OPPO Watch, lansat recent, primul smartwatch din lume cu display dual-curved.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


  • >