← Zoom out

Ghidul complet al ofertelor și cadourilor Vodafone de Crăciun 🎄

Ne place Crăciunul mai ales când toți primesc cadouri neașteptate, chiar și Moșul. Așa că Vodafone a pregătit câteva oferte gata de împachetat și de pus sub brad. Tablete, căști, 50€ voucher la telefoanele cu abonament, toate te așteaptă, perioada aceasta, în shop-ul Vodafone.

Echipa Zoom in Cartela Vodafone, Trending
26 Nov 2021  |  3 min
Let others know:

Join the conversation:
5

🎁 Ce cadouri aduc serviciile fixe Vodafone de Crăciun

Dacă te gândești ca anul acesta să faci cadouri diferite față de anii trecuți, poți arunca o privire peste următoarele oferte. 

📺 Adu filmele de Crăciun la tine acasă cu ofertele de Televiziune & Internet Vodafone

Trebuie să recunoaștem, Crăciunul ar fi mai puțin magic fără filmele Singur acasă, Cum a furat Grinch Crăciunul, Elf sau A Christmas Story. Așa că anul acesta clienții Vodafone primesc oferte care aduc acasă filmele de Crăciun. 

Dacă ești client nou Vodafone poți alege un pachet de televiziune cu Net 500 sau Net 1000 și primești acces la 197 de canale, plus două CADOURI: 

 • Vodafone TV (aduce singurul mediabox 4K de pe piața din România care îți oferă canale TV, funcții TV interactive și acces rapid la conținutul celor mai cunoscute aplicații cu mii de ore de filme și seriale),
 • Acces gratuit la extraopțiunea 4K pentru cea mai tare experiență TV la tine acasă la abonamentul Home Deal 500.

Astfel, poți vedea filmele preferate de Crăciun la super calitate. Intră în atmosfera magică a sărbătorilor la nivel 4K. 

Dacă ești deja client Vodafone poți primi un upgrade automat și gratuit la Net 500 pentru abonamente cu Net 300, pe toată perioada contractului. Tot ce îți rămâne de făcut este să te bucuri de o experiență online mai bună, cu semnal puternic în toată casa. Upgrade-ul de viteză de la 300Mbps la 500Mbps se face automat și nu presupune cost adițional și nici prelungirea perioadei contractuale. De asemenea, ai acces automat și gratuit, timp de 3 luni, la cel mai mare număr de canale TV. Ai experiențe de neratat pentru sărbători de neuitat alături de cei dragi!

🎁 Crăciunul vine la Vodafone cu surprize la pachetele cu abonamente mobile

De Crăciun vrem să îi avem aproape pe toți cei dragi. Chiar și pe cei aflați la distanță. Așa că Vodafone a pregătit cadouri la pachetele cu abonamente mobile, ca să îți suni prietenii, oricât de departe ar fi. În funcție de abonamentul ales primești 50€ voucher la orice telefon sau un cadou neașteptat: căști wireless, tabletă, net nelimitat 3 luni sau asigurare pentru telefon gratuită timp de 6 luni.

🎁 Ai voucher de 50€ pentru un smartphone nou la cartela Vodafone

Dacă vrei să eviți aglomerația de sărbători și nu îți place să cauți cadouri prin magazine, poți alege opțiunea online. De Crăciun primești pentru tine sau cei dragi un voucher de 50€ pentru un smartphone nou. Tot ce trebuie să faci este să activezi cartela cu Oferta 6.

Cum poți primi voucherul?

În perioada 23 noiembrie 2021 – 21 ianuarie 2022, reîncarcă-ți Cartela cu Oferta 6 sau oricare altă ofertă mai mare sau ia-ți o cartelă cu număr nou pe care activezi Oferta 6. După activarea ofertei, vei primi în maximum 48h un SMS cu codul voucherului.

Cum poți folosi voucherul?

Alege telefonul dorit din topul de mai jos , adăugă-l în coș și ulterior completează câmpul <<Voucher>> cu codul primit în SMS. Astfel, se va aplica reducerea cadou de 50€ din prețul final.

PREPAID_XMas_1080x1080

Ce perioadă de valabilitate are voucherul pentru telefon?

Voucherul pentru telefon poate fi utilizat pâna la data de 28 februarie 2022.

Poți achiziționa telefonul și din magazinele Vodafone folosind voucherul?

Telefonul se poate achiziționa doar din magazinul online pentru selecția de telefoane dedicată Cartelei Vodafone. Voucherul nu se poate cumula cu alte vouchere sau promoții.

Telefoane cu 50€ reducere cu Cartela Vodafone

Vezi dacă telefonul tău preferat se află în lista următoare și dă-i de veste și Moșului. Poate îți va face o surpriză Crăciunul acesta.

 • Samsung Galaxy A12, Negru, 64GB
 • Samsung Galaxy S20 FE 4G, Albastru, 128GB
 • Samsung Galaxy A03s 4G, Negru, 32GB
 • Xiaomi Pachet Mi11 T 5G cu boxa bluetooth cadou, Negru, 128GB
 • Xiaomi Pachet Mi11 Lite NE 5G cu Mi6 band cadou
 • Xiaomi Redmi Note 10, Gri, 64GB
 • Xiaomi Redmi Note 10S, Mov, 128GB
 • OPPO A53, Negru, 128GB Negru, 128GB
 • Huawei Nova 8i 4G, Negru, 128GB

Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


 • >