← Zoom out

Oferta zilei de Black Friday: Samsung S20 Ultra 5G

Samsung S20 Ultra 5G este disponibil la un super preț de Black Friday la Vodafone.

Echipa Zoom in Black Friday 2020
13 Nov 2020  |  1 min
Oferta zilei de Black Friday: Samsung S20 Ultra 5GOferta zilei de Black Friday: Samsung S20 Ultra 5G
Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Vârful gamei S20 vine cu unele dintre cele mai bune specificații pe care le poți găsi în 2020 la un smartphone: high refresh rate, putere mare de procesare, camere foto impecabile, baterie mare și durabilă, dar și cel mai spectaculos display pe care l-am văzut vreodată la un telefon Samsung.

În review-ul la Samsung S20 Ultra 5G am analizat în detaliu aceste specificații și am comparat S20 Ultra 5G cu celelalte telefoane din gama S20.

Concluzia? Samsung S20 Ultra 5G este cel mai bun și cel mai scump telefon făcut până acum de Samsung. Are cel mai bun display de pe piață, high refresh rate și o cameră capabilă de zoom 100X.

Iar dacă până acum prețul telefonului putea fi intimidant pentru mulți utilizatori, de Black Friday la Vodafone ai cel mai mic preț la Samsung S20 Ultra 5G, care este acum redus cu 67%.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>