← Zoom out

Noua funcție de la Instagram prin care poți recupera poze și clipuri șterse

Instagram a anunțat că va introduce o nouă funcție, „Recently deleted” (Șterse recent), prin care utilizatorii își vor putea recupera conținutul șters.

Echipa Zoom in Trending
16 Feb 2021  |  1 min
Noua funcție de la Instagram prin care poți recupera poze și clipuri șterseNoua funcție de la Instagram prin care poți recupera poze și clipuri șterse
Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Fotografiile, pozele, reels sau clipurile din IGTV vor rămâne pentru 30 de zile în folderul „Șterse recent”. Instagram spune că aceasta funcție îi ajută pe utilizatori să-și recupereze postarile șterse din greșeală, dar și conținutul șters ca urmare al unui atac al hackerilor.

Astfel, noua funcție de la Instgram va împiedica hackerii să șteargă conținutul utilizatorilor, întrucât utilizatorii vor fi obligați să-și dovedească identitatea fie prin mesaj text, fie prin e-mail, atunci când vor șterge postările din folderul „Recently deleted”.

Acest nou update al Instagramului funcționează similar cu “Recycle Bin” din Samsung Gallery sau “Trash” din Google Photos.

Atunci când fotografiile și videoclipurile vor fi șterse, acestea vor fi mutate în noul folder unde vor sta 30 de zile. După acest timp vor fi șterse automat. În schimb, story-urile șterse vor rămâne în „Recently deleted” pentru 24 de ore.

În cele 30 de zile poți accesa noul folder din Setări, Cont, Șterse recent, atât în aplicația Instagram pe dispozitivele Android, cât și cele iOS.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>