← Zoom out

Motorola ar putea aduce un display neobișnuit pe noul smartphone Nio

Motorola lucrează la un model nou de smartphone care ar urma să aducă pe piață un display mai rar întâlnit.

Echipa Zoom in Lansări
14 Dec 2020  |  1 min
Motorola ar putea aduce un display neobișnuit pe noul smartphone NioMotorola ar putea aduce un display neobișnuit pe noul smartphone Nio
Foto: Motorola
Let others know:

Join the conversation:
0

Nu vorbim despre un alt display care se pliază sau este rulabil, ci vorbim despre rata de refresh a acestuia.

După ani de zile în care standardul ecranelor pentru telefoanele inteligente a rămas la 60Hz, ultimele generații au adus ecrane spectaculoase de 90Hz sau chiar 120Hz rată de refresh.

În acest segment va fi introdus și viitorul smartphone de la Motorola, XT2125, care poartă numele de cod „Nio”.

Potrivit GSMArena, producătorul de smartphone-uri a început deja testele interne pentru acest telefon care va avea rata de refresh a ecranului de 105Hz.

Printre celelalte specificații pe care sursa citată le-a obținut până acum putem regăsi un display de 6.7 inch cu rezoluție 1080p+, procesorul Snapdragon 865 cu 8GB RAM și cel puțin 128GB spațiu de stocare, care va rula Android 11.

În privința camerelor, pe spate se va regăsi un senzor principal de 64MP OmniVision OV64B, alături de o lentilă ultrawide de 16MP și un senzor de profunzime de 2MP.

Camera selfie va veni cu două lentile, cea principală de 8MP, iar a doua de 16MP ultrawide.

În clipa de față nu este cunoscut numele oficial cu care va fi scos la vânzare acest smartphone și nici o dată concretă de lansare, însă este posibil ca modelul să apară în primul trimestru al anului viitor.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>