← Zoom out

Mergi la film cu Vodafone Club și ai 50% reducere! Cum să-ți reîncarci bateriile după vacanță

Vara a trecut așa rapid că nici n-am sesizat când a venit august, iar toamna deja sună insistent. Parcă am vrea să o ținem puțin pe hold și să mai menținem vibe-ul de vacanță încă, până încep școlile și facultățile.

Echipa Zoom in Vodafone Club
30 Aug 2021  |  2 min
Mergi la film cu Vodafone Club și ai 50% reducere! Cum să-ți reîncarci bateriile după vacanțăMergi la film cu Vodafone Club și ai 50% reducere! Cum să-ți reîncarci bateriile după vacanță
Let others know:

Join the conversation:
0

Știm că e greu cu bugetul după o vară plină așa că te invităm în Vodafone Club ca să profiți de cele ma tari reduceri. Si chiar dacă vara a trecut, toamna poate începe cu distracție pentru tine.

După o perioadă în care ne-am obișnuit să vedem filme acasă, pe laptop, tabletă sau telefon, sălile de Cinema s-au deschis de ceva vreme. Nu știm dacă ai reușit să ajungi într-o sală de Cinema de la redeschidere, așa că îți dăm un pont. Cu Vodafone Club clienții Vodafone au 50% reducere  la bilete de film din rețeaua Cinema City.

După o vacanță în care ne-am distrat și am consumat energie, este momentul oportun să îți reîncarci bateriile cu o ieșire la film cu prietenii. Vodafone Club îți aduce un plus de distracție și vine cu numeroase reduceri pentru toți clienții Vodafone.

Cu toții am răsfoit Neflix-ul în lung și în lat, așa că ar merge să mai schimbăm rutina, iar o ieșire la film sună perfect. Mai ales dacă ești client Vodafone și beneficiezi de reducere. Iar în cazul improbabil în care în toată această perioadă nu ți-ai făcut cont pe Netflix, poți activa unul cu ajutorul abonamentului Vodafone mobil. Află mai multe detalii aici: Abonează-te la Netflix cu factura de mobil.

50% discount la biletele de film din rețeaua Cinema City

Alege un film bun și dă frâu sentimentelor! De când n-ai mai fost la cinema, să te lași emoționat sau distrat de un film? Acum e momentul, mai ales că, prin VODAFONE CLUB, toți clienții Vodafone beneficiază de 50% reducere la biletele de film din rețeaua Cinema City. Găsește cel mai apropiat cinema pe https://www.cinemacity.ro/. Intră în My Vodafone și rezervă voucherul de reducere din programul de loialitate. Apoi introdu codul voucherului pe https://www.vodafone.ro/cinema-city și folosește codul primit aici când cumperi bilet la filmul dorit de pe site-ul Cinema City sau de la casa de bilete. Descoperă reducerile din VODAFONE CLUB și spune-le și prietenilor tăi!

Pe lângă toate acestea, Vodafone Club pregătește și alte reduceri. Descoperă toate ofertele disponibile, accesând contul My Vodafone, de pe telefonul tău. Din meniul aplicației, alege Vodafone Club, accesează Marketplace, apoi rezervă-ți oferta preferată!


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>