← Zoom out

LG Wing, cel mai neobișnuit smartphone dual-screen. Display-ul principal se rotește

Într-un an în care telefoanele pliabile au atras tot mai mult atenția, LG surprinde și lansează modelul Wing, un smartphone dual-screen, în care display-ul principal atrage toată atenția prin mecanismul său complet nou prin care se rotește.

Echipa Zoom in Devices, Lansări
15 Sep 2020  |  2 min
LG Wing, cel mai neobișnuit smartphone dual-screen. Display-ul principal se roteșteLG Wing, cel mai neobișnuit smartphone dual-screen. Display-ul principal se rotește
Foto: LG
Let others know:

Join the conversation:
1

Până să trecem la câteva dintre principalele specificații ale acestui smartphone, LG Wing merită o notă mare pentru originalitate în design și curaj de a aduce pe piață un produs care iese cu adevărat din tipare.

LG a lansat acest model în cadrul unui eveniment de jumătate de oră, transmis on-line, în care oficialii companiei au încercat să explice de ce un astfel de device și, mai ales, un design de acest tip poate fi mai avantajos în utilizarea de zi cu zi, față de un smartphone clasic.

Avantajele display-ului mobil pentru LG Wing

LG Wing vine cu două display-uri OLED, unul principal de 6.8 inch fără decupaje pentru camera de selfie și fără margini, în spatele căruia producătorul a adus o inovație mai puțin obișnuită, un display secundar de 3.9 inch care se activează atunci când ecranul principal este rotit orizontal, iar smartphone-ul capătă forma literei T.

Odată activat, display-ul secundar poate fi folosit ca o interfață avansată pentru camerele foto / video, pentru browsing în timp ce te joci pe telefon, pentru tastarea mesajelor în timp ce te uiți la un film și chiar pentru un videocall sau apel normal în timp ce urmărești un tutorial pe Youtube sau ai pornită navigația în Google Maps.

LG Wing
Foto: LG

Cameră foto frontală pop-up

Camera foto frontală de 32MP iese și ea în evidență. Este ascunsă în corpul telefonului și iese, cu ajutorul unui sistem de tip pop-up, atunci când vrei să faci un selfie. Ca măsură de siguranță, în cazul în care smartphone-ul este scăpat din mână, această cameră se retrage imediat în interiorul telefonului pentru a evita contactul cu solul.

Pe spate, LG Wing se laudă cu un sistem de trei camere. Cea principală are 64MP, camera secundară este de 13MP ultra-wide, iar a treia este de 12MP „Ultra Wide Big Pixel”.

Design-ul surprinzător al telefonului are și o funcționalitate aparte. Atunci când display-ul principal este rotit, corpul telefonului poate fi folosit ca un stabilizator, astfel încât clipurile video filmate în mișcare vor arăta extrem de bine. În plus, display-ul secundar va putea fi folosit la fel ca un joystick pe care vei putea controla toate funcțiile camerei cu o singură mână.

Pentru LG, acest smartphone este considerat un accesoriu extrem de util pentru creatorii de conținut video, datorită flexibilității totale oferite utilizatorului.

LG WING
Foto: LG

Specificațiile tehnice pentru LG Wing

„Motorul” din spatele acestui model este un procesor Snapdragon 765G, compatibil cu rețelele 5G, care vine alături de 8GB RAM și 256 GB capacitate de stocare, cu posibilitate de extindere de până la 2TB. Deși nu vine cu cel mai puternic procesor de pe piață în clipa de față, acest smartphone promite performanțe satisfăcătoare userilor.

Din punct de vedere al bateriei, vorbim despre 4.000 mAh, cu încărcare wireless și Quick Charge 4+, însă ce ar trebui notat este că toate acestea, într-un smartphone cu două display-uri și un mecanism complet nou de rotire a ecranului, ajung să cântărească numai 260 de grame.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


  • >