← Zoom out

Lenovo Legion. Cât de puternic poate fi un smartphone de gaming în 2020

Un brand recunoscut la nivel global, cu o vastă experiență pe piața de gaming, Lenovo își extinde universul către segmentul telefoanelor inteligente și propune un device nou pentru gaming.

Echipa Zoom in Trending
17 Aug 2020  |  2 min
Lenovo Legion. Cât de puternic poate fi un smartphone de gaming în 2020Lenovo Legion. Cât de puternic poate fi un smartphone de gaming în 2020
Explicație foto: Imagine neoficială cu viitorul Lenovo Legion / Sursă: www.xda-developers.com
Let others know:

Join the conversation:
0

Ceea ce în 2019 părea doar un zvon și o intenție neclară, Lenovo va lansa în această vară un smartphone extrem de performant destinat marilor pasionați de jocuri pe telefoanele mobile, care va intra în concurență directă cu Razer Phone 2, ROG Phone II și viitor ROG Phone III, de la Razer și ASUS. Acest model va intra sub brandul Legion făcut celebru de gama de laptopuri pentru gaming din portofoliul Lenovo.

Potrivit GSM Arena, viitorul smartphone de la Lenovo va veni cu un display foarte performant pentru pasionații de jocuri. Va fi un AMOLED de 6.7 inci în diagonală, cu 16 milioane de culori și o rată de refresh de 144Hz, ceea ce va face ca experiența de utilizare să fie extrem de fluidă, fără întârzieri sau sacadări ale jocurilor. Mai mult, display-ul va dispune și de un senzor de amprentă.

Ca performanțe, smartphone-ul va avea în spate un procesor puternic, Qualcomm Snapdragon 865, în 8 nuclee, până la 12 GB RAM și 512 GB spațiu de stocare în varianta unei configurații de top, iar sistemul de operare va fi Android 10, cu o interfață Legion OS a celor de la Lenovo. Sistemul audio al acestui model va fi stereo.

Lenovo Legion se anunță a fi unul dintre cele mai bune smartphone-uri de gaming
Lenovo Legion se anunță a fi unul dintre cele mai bune smartphone-uri de gaming

Un alt aspect surprinzător al acestui smartphone va fi camera de selfie. Cum terminalul este dedicat jocurilor, camera frontală de 20MP va fi amplasată în lateral și va fi ascunsă în corpul telefonului.

În clipa în care va fi declanșată, camera va ieși automat din telefon, printr-un sistem de tip pop-up, va filma sau va face fotografii, iar apoi va reveni în slotul alocat.

Lenovo a gândit camera astfel încât să fie cât mai prietenoasă cu cei care vor să facă și streaming cu lentila frontală atunci când se joacă.

Pe spate, Lenovo Legion va aduce două camere, una de 64MP (wide), iar a doua de 16Mp (ultrawide) și va putea filma în format 4K.

Nu în ultimul rând, bateria viitorului Lenovo Legion va avea 5000 mAh și va permite încărcare rapidă de 90W.

Potrivit Android Authority, data de lansare a acestui smartphone comunicată chiar de producător este 22 iulie, însă în clipa de față nu există informații despre prețul de pornire sau primele piețe unde acest model va fi disponibil.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>