← Zoom out

Infografic interactiv cu istoria de 9 ani a Galaxy Note

Samsung a lansat noile Note20 și Note20 Ultra, așa că aruncăm o privire asupra istoriei celui mai reprezentativ smartphone dedicat productivității și cum a evoluat el.

Echipa Zoom in Devices
5 Aug 2020  |  1 min
Infografic interactiv cu istoria de 9 ani a Galaxy NoteInfografic interactiv cu istoria de 9 ani a Galaxy Note
Samsung Galaxy Note 20 este următorul flagship pregătit de compania coreeană
Let others know:

Join the conversation:
0

Cu fiecare generație Note în parte, Samsung a adus pe piață display-uri tot mai mari, a căutat să simplifice productivitatea, a implicat scrisul de mână într-un univers 100% digital și a oferit soluții smart pentru problemele celor care au căutat un asistent performant.

Poți descoperi în infograficul interactiv de mai jos cum a evoluat seria Galaxy Note de la apariția sa în 2011 și ne-a impresionat atât de mult la ultimul model apărut în 2019, într-un Zoom review extins.

Note20 și Note20 Ultra au fost lansate pe 5 august și, din primele informații despre aceste device-uri, acestea au îmbunătățiri substanțiale atât la nivelul specificațiilor, cât și la nivelul S Pen-ului, accesoriul emblematic pentru seria Note.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>