← Zoom out

Huawei P50 Pro – gadget de top, design și camere excelente

După o lungă perioadă în care nu s-a știut exact dacă seria P50 va trece granițele Chinei, Huawei vine cu vești excelente… Așa ca de început de an. Cel mai nou flagship, P50 Pro ajunge și în România. Începând din data de 27 ianuarie, te poți bucura de cele mai noi și inovatoare tehnologii cu care Huawei ne-a obișnuit. Huawei P50 Pro va fi disponibil oficial. Mai mult decât atât, dacă dai precomandă în perioada 27 Ianuarie – 9 Februarie, primești gratuit 🎁 și o pereche de Freebuds Pro. Aflăm mai multe detalii în rândurile următoare.

Echipa Zoom in Lansări
27 Jan 2022  |  3 min
Huawei P50 Pro –  gadget de top, design și camere excelenteHuawei P50 Pro –  gadget de top, design și camere excelente
Foto: Shutterstock
Let others know:

Join the conversation:
0

Huawei P50 Pro – design atrăgător, pe care îl ții minte

Designul lui Huawei P50 Pro este ușor de remarcat, încă de la prima privire. Lentilele mari, perfect rotunde, de pe spatele telefonului ne duc cu gândul la o pereche de ochi sau chiar la un infinit, așa că este greu să treci cu vederea un asemenea design.

Deși are display mai mare și baterie mai puternică decât generația de anul trecut (P40 Pro), bodyul lui P50 Pro este mai ușor cu 14g. Are 195 g greutate, finisajul este lucios și plăcut la atingere. Culorile lui sunt elegante, demne de produsele premium. Mai mult decât atât, telefonul vine și cu certificare IP68. Nu doar că arată bine, ci este și rezistent la stropire, apă și praf.

A mai rămas puțin până când te vei putea bucura de cele mai noi și inovatoare tehnologii Huawei 😍.

Sursa Foto: https://consumer.huawei.com/en/phones/p50-pro/

P.S. Precomandă un P50 Pro și primești gratuit 🎁 și o pereche de Freebuds Pro 🥳

Displayul Huawei P50 Pro – o lume mai colorată

După sistemul de camere foto, displayul este următorul element îmbunătățit. Ecranul lui P50 Pro este mai generos decât cel de pe P40 Pro, având o dimensiune de 6,6 inchi⁠,  rată de refresh  120 Hz⁠ și o rată de eșantionare la atingere de 300 Hz⁠. Pe scurt, Huawei P50 Pro oferă o experiență de vizionare fluidă, plăcută, în culori vii, luminoase, indiferent că te uiți la un film, te joci sau urmărești un articol din Zoom By Vodafone.

Având o rată de refresh mare, plus opțiuni de control a luminozității, care reduc oboseala ochilor,  P50 Pro este potrivit chiar și pentru gaming, multitasking, și alte obiceiuri digitale de zi cu zi.

Huawei P50 Pro – Sistem de camere foto îmbunătățit

Ca de obicei, elementul vedetă al lui P50 Pro este camera. Comparat cu smartphone-urile de top de la Apple și Samsung, Huawei promite tehnologii puternice și multe beneficii la capitolul foto. Noul telefon vine echipat pe spate cu patru lentile, astfel:

  • Obiectiv True-Chroma Camera, de 50 MP, cu f/1.8, echipat cu un sistem îmbunătățit de detectare a luminii ambientale și cu peste 2.000 de ajustări de culori;
  • Obiectiv True-Chroma Camera MONO, de 40 MP, cu f/1.6;
  • Obiectiv Ultra-Wide, de13 MP, cu f/2.2;
  • Obiectiv Telephoto, de 64 MP, cu f/3.5.

În plus, P50 Pro vine echipat cu nenumărate opțiuni de optimizare a fotografiilor tale, plus tehnologia HUAWEI XD Fusion Pro care ofertă pozelor mai multă lumină, detalii mai clare și culori inspirate din realitate.

Pe lângă obiectivele de pe spatele telefonului, P50 Pro are și o cameră frontală de 13 MP, ideală pentru selfie-uri reușite.

Sursa: https://consumer.huawei.com/en/phones/p50-pro/

Performanță

Dacă anul trecut, Huawei a lansat și o variantă „Pro Plus” a modelelor highest-end, anul acesta, P50 Pro este cel mai performant model din serie. Telefonul vine echipat cu un procesor Snapdragon 888 4G și cu sistem de operare EMUI 12.

Chipsetul de 5 nm oferă performanțe superioare în procesarea datelor, multitasking. Dotat cu sistem de răcire cu lichid grafen 3D care asigură o disipare rapidă și stabilă a căldurii, telefonul nu se va supraîncălzi, fiind ideal pentru pasionații de gaming.

Chiar dacă ne-am fi așteptat la un 5G, în loc de 4G, cel mai probabil, Huawei a ales să facă acest compromis din lipsă de componente proprii și, posibil, pentru a evita restricții impuse de autoritățile americane. Știm că, în 2020, Qualcomm a primit permisiunea SUA de a vinde cipuri către Huawei, dar numai în versiunea 4G.

 

Baterie

La capitolul autonomie, Huawei P50 Pro vine echipat cu o baterie de 4360 mAh, cu fast charge⁠ de 66W și încărcare Wireless HUAWEI SuperCharge⁠ de 50W .

Huawei P50 Pro este pentru tine dacă…

Așadar, merită să alegi noul Huawei P50 Pro? Noi am spune că depinde ce îți dorești de la un telefon și ce buget ai alocat pentru el.

Dacă sistemul de camere foto este primul aspect la care te uiți când îți cumperi un telefon, atunci merită să știi că Huawei P50 Pro este conceput pentru useri ca tine. Smartphone-ul oferă patru obiective (64 MP, 50 MP, 40 MP și 13 MP) prin care poți surprinde cele mai atractive cadre, poți crea ușor imagini clare, poți obține imagini grozave în culori vibrante, care vor strânge multe like-uri și inimioare pe paginile de socializare.

Analizând specificațiile de mai sus, Huawei P50 Pro este pregătit pentru ore bune și intense de utilizare. Cu el te poți „pierde” în jocurile preferate, grație procesorului bun, a sistemului de răcire și, nu în ultimul rând, a displayului generos cu rată mare de refresh. Este un telefon pentru cei care doresc un gadget de top, performant, cu dotări foarte bune, proaspăt și abia intrat pe piața din România.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>