← Zoom out

Huawei P Smart 2021, noul telefon accesibil cu cameră Quad 48 MP și baterie uriașă

După succesul lui P Smart 2019, Huawei lansează pe piața din România P Smart 2021, un telefon din gama mid-range, care vine cu o cameră cvadruplă, o baterie mare chiar și după standardele flagship-urilor și un preț foarte accesibil.

Echipa Zoom in Devices, Lansări
19 Oct 2020  |  2 min
Huawei P Smart 2021, noul telefon accesibil cu cameră Quad 48 MP și baterie uriașăHuawei P Smart 2021, noul telefon accesibil cu cameră Quad 48 MP și baterie uriașă
Foto: Huawei
Let others know:

Join the conversation:
0

Huawei P Smart 2021 vine cu câteva specificații impresionante, mai ales în ceea ce privește camerele foto. Avem patru camere pe spatele acestui telefon nou de la Huawei: Cameră macro 2MP, f/2.4, Senzor de profunzime 2MP, f/2.4, Cameră principală 48MP, f/1.8, Cameră Ultra-wide 8MP f/2.4. Camera principală are 8MP.

Camerele foto puse de Huawei pe smartphone-urilor lor nu au dezamăgit până acum, iar cele de pe Huawei P Smart 2021 asigură și capacități de fotografiere pe timpul nopții sau în lumină slabă, grație tehnologiei AI implementate, cât și funcției de reducere a zgomotoului în fotografiile tale. Softul camerei frontale este și el echipat cu o funcție de înfrumusețare AI.

Noul Huawei P Smart 2021 are o baterie de 5.000 mAh, mare chiar și pentru standardele flagship-urilor, ceea ce înseamnă că nu vei rămâne fără baterie la finalul zilei. Iar dacă ai nevoie de încărcare rapidă, e bine de știut că Huawei aduce pe P Smart 2021 și fast charging-ul la 22.5 W, ceea ce înseamnă că 10 minute de încărcare îți pot asigura până la 2 ore de utilizare.

Smartphone-ul are un display LCD de 6.67 inci, cu rezoluție 2400 x 1080 pixeli, Full HD. Nu avem, deci, un ecran OLED, nici high refresh rate, însă dat fiind că vorbim despre un telefon din gama mid-range, aceste specificații sunt corecte. În plus, designul este unul elegant, telefonul având marginile curbate.

Ecranul smartphone-ului asigură o filtrare eficientă a luminii albastre cu ajutorul TÜV Rheinland – modul certificat Eye Comfort pentru protejarea vederii. De asemenea, pentru a le permite utilizatorilor să deblocheze telefonul într-un mod mai rapid și mai sigur, butonul de alimentare cu amprentă este poziționat lateral.

Citește și:

Procesorul cu care vine Huawei P Smart 2021 este Kirin 710A, care nu este cel mai puternic, însă cei 4GB de RAM îți permit să rulezi mai multe aplicații simultan și să nu ai probleme nici la gaming.

Capacitatea de stocare este de 128 GB, iar dacă nu îți este suficient, mai poți adăuga un card de memorie de 512 GB, ca să fii sigur că ai destul spațiu pentru toate fotografiile și clipurile tale video.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>