← Zoom out

HUAWEI FreeBuds 4i – căști premium de la design până la sunet

Cu telefoanele de la Huawei deja ne-am obișnuit. Nu mai este pentru nimeni o surpiză că cei de la Huawei fac smartphone-uri bune. Despre căștile tip FreeBuds, povestea este relativ la început, modelul HUAWEI FreeBuds 4i – subiectul principal al acestui articol, fiind lansate în 2021, varianta îmbunătățită a modelului HUAWEI FreeBuds 3i. Căștile se clasifică lejer în lista celor mai accesibile și îndrăgite căști true wireless cu opțiune pentru noise cancelling. Mai multe detalii aflăm în rândurile următoare.

Echipa Zoom in Lansări
29 Jul 2022  |  2 min
HUAWEI FreeBuds 4i – căști premium de la design până la sunetHUAWEI FreeBuds 4i – căști premium de la design până la sunet
Sursa Foto: HUAWEI
Let others know:

Join the conversation:
0

Specificații tehnice HUAWEI FreeBuds 4i

Sursa foto - Huawei

HUAWEI FreeBuds 4i sunt un set de căști wireless in-ear care bifează următoarele specificații tehnice: 

 • Încărcare prin USB Type-C 
 • Acumulator: Lithium Polymer 
 • Greutate – aproximativ 5,5 g (fiecare cască), 36,5 g (cutia de încărcare) 
 • Driver: 10 mm dinamic 
 • Bluetooth 5.2 
 • Dimensiuni: 37,5 x 21 x 23,9 mm (fiecare cască); 48 x 61,8 x 27,5 mm (cutia de încărcare) 

 DESIGN PREMIUM 

În primul rând, căștile vin cu o cutie specială în care pot fi ținute pentru a nu le pierde, pentru a nu le rătăci prin geantă, pentru a le găsi ușor atunci când ai nevoie de ele, dar și pentru a fi încărcate.  

Carcasa ovală, prevăzută cu funcția de încărcare, este compactă, cu un aspect inedit, plăcută la atingere astfel încât să te simți permanent conectat. Curbele line și finisarea rafinată a căștilor conferă un aspect modern, unic. Culorile disponibile sunt Ceramic White și Carbon Black. 

Sursa Huawei
Sursa foto HUAWEI

Baterie HUAWEI FreeBuds 4i 

Durata de viață a bateriei este mult îmbunătățită în comparație cu FreeBuds 3i, care ar putea dura doar 3,5 ore pentru fiecare încărcare. FreeBuds 4i poate dura până la 10 ore, potrivit Huawei. De asemenea, HUAWEI FreeBuds 4i dispune de încărcare rapidă. Cu doar 10 minute de încărcare, te poți bucura 4h de gadget-ul tău. 

Performanță HUAWEI FreeBuds 4i și conectare  

Căştile au driver dinamic de 10 mm, Bluetooth şi trei microfoane (1 pe interior şi 2 la exterior). Conectarea cu oricare device se face exclusiv prin Bluetooth 5.2, iar pairingul este rapid şi facil. Le asociezi doar o singură dată și apoi căștile se vor conecta singure la telefon sau tabletă, ori de câte ori deschizi carcasa specială a căștilor.  

Difuzorul dinamic de 10 mm, cu bobină și diafragmă sensibilă din compozite polimerice, îți transmite o serie bogată de armonii instrumentale, voce clară, bas puternic și sunet foarte bine echilibrat. Vei fi cu siguranță impresionat de performanțele acestor căști. 

Senzorii HUAWEI FreeBuds 4i detectează în mod activ și reduc zgomotele ambientale. Astfel, te poți bucura de convorbiri clare, neîntrerupte de claxoane, vânt, gălăgie sau bormaşinile vecinilor. Prin diverse setări există chiar opțiunea de a modifica și calibra frecvenţele anulării de zgomot. Sistemul dual-mic are orificiile de acces al sunetului alungite pentru a reduce în mod eficient zgomotul produs de vânt. Tehnologia exclusivistă beamforming, împreună cu inteligența artificială utilizată pentru reducerea zgomotelor, poate să-ți capteze vocea mai clar chiar și într-un mediu zgomotos. 

De asemenea, la HUAWEI FreeBuds 4i ambele căști au senzori capacitivi încorporați ca să poți folosi butoanele în mod intuitiv, iar acestea sunt susținute de un algoritm avansat pentru a reacționa mai precis. Poți să pui muzică, să vorbești, să reduci nivelul de zgomot, toate acestea cu doar câteva gesturi simple. 

 HUAWEI FreeBuds 4i sunt pentru tine dacă 

Ca o concluzie, HUAWEI FreeBuds 4i sunt pentru tine dacă îți dorești o pereche de căști in-ear la un preț accesibil și vin cu opțiunea de anulare activă a zgomotului. Ca puncte forte putem enumera: 

 • pairing rapid şi facil 
 • anulare bună a zgomotului de fond 
 • comandă prin dublă atingere 
 • comandă prin atingere îndelungată 
 • volum satisfăcător 
 • aplicaţie AI Life  
 • încărcare rapidă

Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>