← Zoom out

Honor X7 – autonomie bună și display generos la buget mediu

Honor X7, oare ce telefon este acesta? Poate că Honor nu este primul brand la care te gândești atunci când vrei să alegi un telefon nou. Totuși, din 2021, compania a început să fie din ce în ce mai vizibilă pe piață.

Istoria brandului este destul de recentă, el fiind înființat în 2013, după separarea de Huawei. Practic, Honor a apărut ca o firmă spinoff din Huawei, aşa cum Redmi a apărut din Xiaomi.
Dacă te numeri printre utilizatorii curioși să încerce branduri noi, în articolul de azi îți prezentăm în detaliu tot ce aduce nou și bun unul dintre smartphone-urile lansate în luna martie 2022 – Honor X7.

Echipa Zoom in Lansări, Trending
10 May 2022  |  2 min
Honor X7 – autonomie bună și display generos la buget mediuHonor X7 – autonomie bună și display generos la buget mediu
Sursa foto: Honor
Let others know:

Join the conversation:
0

Honor X7 – Design

Designul lui X7 este ușor de remarcat datorită modulelor de camere de pe spate. Vorbim despre acele două lentile mari. Una dintre ele ascunde obiectivul principal, de 48 MP, cea de-a doua lentilă ascunde alte trei camere, plus LED flashul, așezate în cerc. Dacă stăm puțin să ne gândim, designul seamănă cu cel de pe Huawei P50 Pro.

Chiar dacă spatele și ramele sunt din plastic, bodyul inspiră eleganță și rezistență. Nu se alătură telefoanelor compacte, ci este ideal pentru cei care vor un smartphone cu display generos. Astfel că, X7 are 167.6 mm lungime, 77.2 mm lățime și 8.6 mm grosime. Din fericire, telefonul cântărește sub 200 g, chiar dacă are un ecran mare și o baterie pe măsură.

Sursa foto: Honor

Honor X7 – Display

Honor X7 vine cu un ecran IPS LCD, de 6.74″, suficient de mare cât să poți vedea pe el filmele, serialele și jocurile preferate. Rezoluția este de 720 x 1600 pixels și vine cu o rată de refresh de 90Hz. Practic, X7 este ca o „mini-tabletă” pe care o poți purta în buzunar. Lățimea fiind destul de îngustă, telefonul se poate manevra ușor.

Ecranul lui Honor X7 cu o rată de reîmprospătare de până la 90 Hz  face conținutul mai fluid și cu mai puțin lag. Un alt avantaj: telefonul este certificat TÜV Rheinland pentru lumină albastră scăzută, ceea ce oferă un confort sporit vederii tale.

Sursa foto: Honor

Honor X7 – Camere foto

Așa cum menționam anterior, Honor X7 vine cu un sistem de patru camere foto:

  • Camera principală, wide, 48 MP, f/1.8,
  • Camera ultra-wide, 5 MP, f/2.2,
  • Camera macro, 2 MP, f/2.4,
  • Camera de adâncime, 2 MP, f/2.4,

Practic, X7 oferă tot ce ai nevoie pentru a face fotografii bune cu telefonul. Ai atât macro pentru a surprinde cele mai artistice detalii, ai camera de adâncime prin care poți surprinde portrete inedite, ai camerele wide și ultra-wide pentru peisaje memorabile din călătoriile tale.

Pe partea de video, telefonul filmează 1080p@30fps.

Camera de selfie are doar 8MP.

Sursa foto: Honor

Honor X7 – Baterie

Unul dintre beneficiile pe care mizează cei de la Honor este autonomia. Telefonul vine echipat cu o baterie de 5000mAh cu SuperCharge de 22,5 W care îți permite să vizionezi videoclipuri timp de 3 ore după doar 10 minute de încărcare. Telefonul se încarcă rapid și rezistă destul de mult timp în utilizare.

Honor X7 – Performanță

Alimentat de un procesor Snapdragon®680 6nm eficient din punct de vedere energetic, Honor X7 oferă interacțiuni de lungă durată și fără întreruperi, indiferent dacă vizionezi videoclipuri sau te lași „pierdut” în sesiuni simple de gaming. Ca spațiu de stocare, X7 vine în două variante, 4GB+128GB sau 6GB+128 GB.

Patru motive pentru a alege HONOR X7

Sursa foto: Honor

Chiar dacă nu vine cu cel mai performant procesor de pe piață, cu obiective de 100 MP și nici cu un ecran cu 120 Hz, Honor X7 are câteva beneficii de care merită să ții cont. Practic, este un telefon potrivit utilizatorilor care caută un smartphone de buget cu ecran mare, ideal pentru filme și seriale, cu autonomie foarte bună, cu o cameră principală bună și cu un procesor care stăpânește bine taskuri de zi cu zi.

  • Ai baterie mare de 5000 mAh;
  • Ai o cameră principală de 48 MP;
  • Ai Ecran HONOR FullView de 6,74″;
  • Ai un procesor Snapdragon® 680 eficient din punct de vedere energetic;

Toate la un buget mediu.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>