← Zoom out

Honor Magic 4 Lite review – telefon performant adaptat anului 2022

După ce a dezvăluit primul lor dispozitiv pliabil, Honor s-a întors cu două noi smartphone-uri flagships: Honor Magic 4 Lite și Honor Magic 4 Pro. Cele două modele au fost prezentate la finalul lunii februarie în cadrul conferinței Mobile World Congress 2022. Dacă despre modelul Pro vorbim într-un articol viitor, în reviewul acesta prezentăm toate detaliile lui Honor Magic 4 Lite începând de la design și terminând cu performanța.

Echipa Zoom in Lansări, Trending
10 May 2022  |  3 min
Honor Magic 4 Lite review – telefon performant adaptat anului 2022Honor Magic 4 Lite review – telefon performant adaptat anului 2022
Sursa Foto: Honor
Let others know:

Join the conversation:
0

Design elegant care atrage priviri

Ca design, Honor Magic 4 Lite seamănă mult cu fratele său mai performant, Magic 4 Pro. Astfel că ambele modele ies din tiparele clasice și înlocuiesc modulul de camere obișnuit, dreptunghiular, de pe spatele multor telefoane, cu un modul rotund, simetric, bine încadrat și numit de cei de la Honor, „Eye of Muse” (ochiul muzei).  Acest element emblematic reprezintă inteligența, frumusețea, eleganța.

În timp ce mulți producători de smartphone-uri aleg tot mai mult finisajele mate, Honor a optat pentru sticlă lucioasă, cu un spate strălucitor care atrage priviri.

Magic 4 Lite vine cu un body cu margini și ecran fin curbate ce aduc un plus de confort. Telefonul se utilizează ușor, rapid, chiar dacă are un display de 6.81”. Are o greutate cu 20g mai mică decât versiunea Pro – 189g, o lățime de 75.8 și o grosime de 8 mm.

La fel ca și versiunea Pro, Honor Magic 4 Lite  arată grozav și se simte grozav în mână atunci când îl utilizezi. În shopul Vodafone îl găsești disponibil în două culori:

Midnight Black

Sursa: Honor

Ocean Blue

Sursa: Honor

Display generos de 6,81”

Ecranul curbat de 6,81” este un LCD cu o rezoluție de 1080 x 2388 pixels, cu luminozitate bună, cu o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz. Astfel, displayul lui Honor Magic 4 Lite oferă o experiență de utilizare excelentă, cu un raport ecran-body de 89%, vine cu imagini clare și conținut în culori bune mai ales atunci când te joci, te uiți la un film pe Netflix, urmărești un clip din social media.

Sursa: Honor
Sursa: Honor

Cameră principală performantă

La capitolul camere foto, Honor Magic 4 Lite găzduiește trei senzori importanți:

  • Camera principală, wide, de 48 MP, cu  f/1.8;
  • Camera macro de 2 MP capabilă să capteze imaginile în cel mai mic detaliu;
  • Camera depth de 2 MP.

Practic, ai tot ce îți trebuie pentru a realiza fotografii clare, atractive și numai bune de pus în story sau în postări pe social media.

Pe partea de video, Honor Magic captează clipuri 1080p@30/60fps sau HDR.

La toate acestea se adaugă și camera de selfie de 16 MP care poate filma la rezoluție de 1080p@30fps.

Ai 81% baterie în jumătate de oră

Designul revoluționar cu o singură celulă și cu buclă dublă oferă o putere cu încărcare dublă, Honor Magic 4 Lite având un SuperCharge de 66W. Poți reîncărca bateria de la 0 la 50% în doar 15 minute și de la 0 la 81% în doar 30 de minute. În plus, încărcarea este inteligentă, așa că va prelungi și proteja durata de viață a bateriei.

Baterie de 4800 mAh

Honor Magic 4 Lite este echipat cu o baterie generoasă care te va însoți o zi întreagă.  Capacitatea mare a bateriei, împreună cu tehnologia inteligentă de economisire a energiei HONOR AI, oferă o autonomie mai mare: 15,9 ore de redare video și 19 ore de convorbiri. „Be powerful, be joyful!”

Sursa: Honor

Performanță puternică și cosum mic

Magic 4 Lite este echipat cu puternicul procesor SoC Qualcomm Snapdragon 6nm 5G, cu un motor inteligent multi-core, care oferă atât performanțe ridicate, cât și un consum redus de energie.

Sursa: Honor

HONOR RAM Turbo

Memorie RAM extinsă, o experiență mai cursivă! Honor Magic 4 Lite vine cu o memorie RAM eficientă de 8GB, îmbunătățită de tehnologia dinamică HONOR RAM Turbo, care poate folosi cu ușurință memoria ROM de 2GB pentru a extinde spațiul de stocare. Bucură-te de funcționarea rapidă, fluidă în toate taskurile tale zilnice.

Sursa: Honor

Performanță adaptată anului 2022

Telefonul este alimentat de Snapdragon 6nm 5G SoC combinat cu 6 sau 8GB de memorie RAM și 128GB de memorie internă. Honor Magic 4 Lite rulează MagicUI 6.0 pe Android 12, care include câteva funcții noi de personalizare și AI. Aplicațiile și serviciile Google nu lipsesc, astfel că ai acces la Google Play Services, fără probleme.

Concluzii și păreri despre Honor Magic 4 Lite

Honor Magic 4 Lite este un telefon performant, ideal pentru gamerii și utilizatorii activi care preferă să vadă totul pe telefon. Ecranul generos bine echipat îți permite să urmărești filme, clipuri și jocuri mai complexe direct de pe smartphone. Camera foto principală este destul de bună și te ajută să faci fotografii reușite indiferent de context. De asemenea, bateria oferă o autonomie bună, de 4800 mAh care îți permite să rămâi conectat la telefonul tău și să îți duci la bun sfârșit taskurile de zi cu zi.


Echipa Zoom
Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară. Zoom îți arată totul în detaliu. Ready?


>