← Zoom out

Google îmbunătățește performanța AR pe smartphone-urile Android

Google lucrează la actualizarea SDK-ului pentru realitate augmentată pentru ca smartphone-urile cu camerei duale să poată capta informații mai profunde.

Andrei Bobeică in Trending
17 Mar 2021  |  1 min
Google îmbunătățește performanța AR pe smartphone-urile AndroidGoogle îmbunătățește performanța AR pe smartphone-urile Android
Foto: PhotoMIX Company from Pexels
Let others know:

Join the conversation:
0

Aplicația Google Play Services for AR a fost recent actualizată și permite ca Google să distribuie caracteristici ARCore și afișează „Adâncimea stereo a camerei duale pe dispozitivele acceptate”, după cum anunță Android Police.

Ce e nou în această versiune

  • Adâncimea stereo a camerei duale pe dispozitivele acceptate
  • Suport AR extins la dispozitive suplimentare
  • Noi instrumente de monitorizare și înregistrare a performanțelor pentru dezvoltatori

 

Lista Google Developers a dispozitivelor de asistență ARCore a fost actualizată cu intrările Pixel 4 și Pixel 4 XL în care se spune că suportul cu cameră dublă va fi lansat în următoarele săptămâni.

Acest lucru înseamnă ca telefoanele Pixel din 2020 cu camere duale, Pixel 5 și 4a 5G încă nu vor vedea beneficiile momentan, probabil pentru că camerele lor secundare au o rezoluție foarte înaltă, astfel că ar putea avea implicații asupra modului de producere al hărților de adâncime mai detaliate.

Compania Google a fost indecisă în legătură cu obiectivele camere Pixel, insistând mult timp că nu are nevoie decât de o singură cameră datorită caracteristicilor de calcul precum Super Res Zoom pe Pixel 3. Apoi Google a adăugat un teleobiectiv pePixel 4, pentru ca mai departe să-l schimbe cu un ultrawide pe Pixel 5.


Andrei Bobeică
Salut! Sunt Andrei Bobeică, jurnalist cu peste 5 ani de experiență. Îmi place să dau Zoom pe tot ceea ce e nou în tehnologie, nu știu cum ar arăta viața fără un smartphone și sunt pasionat de sport.


>